Į „Delfi“ redakciją kreipėsi žmonės, kuriuos sutrikdė minėto atlikėjo elgesys populiarioje programėlėje „Tik Tok“. Čia muzikos hitų autorius yra pasidalijęs vaizdo įrašu, kuriame jis atsistojęs klausosi Rusijos himno ir tarsi atiduoda okupantų šaliai pagarbą. Čia taip pat puikuojasi prierašas „Russia Privjet!“.

„Delfi“ komentaro kreipėsi į koncerto organizatorių „Live Star Entertainment“ ir sulaukė atsakymo, jog toks vaizdo įrašas minėto atlikėjo „TikTok“ paskyroje užsiliko per klaidą. Esą atlikėjo Basshunter aplinka intensyviai palaiko Ukrainą Rusijos pradėtame kare.

„Susisiekus su atlikėjo agentu buvo paaiškinta, kad tai buvo jo sukurta daina prieš 20 metų, o tas vaizdo įrašas buvo įkeltas prieš penkerius metus – du metus prieš karo pradžią. Jie yra stipriai prieš karą Ukrainoje, palaiko Ukrainą. Ta „TikTok“ paskyra yra nenaudojama. Tačiau buvo sureaguota iš karto ir vos man susisiekus su atlikėjo agentu, šis įrašas iš paskyros buvo pašalintas. Jie patys nepastebėjo, kad vis dar yra likęs toks video“, – komentavo „Live Star Entertainment“ atstovas.

„Delfi“ pažymi, kad minėtas vaizdo įrašas iš tiesų buvo kelerių metų senumo, o paskyra paskutinį kartą aktyviai naudotąsi taip pat prieš kelerius metus.

Basshunter „TikTok“ buvo pasidalijęs Rusiją garbinančiu vaizdo įrašu

Apie atlikėją koncerto orgnizatorių pranešime spaudai pateikiama tokia informacija:

„Pasaulyje garsus švedų dainininkas, įrašų prodiuseris, dainų autorius ir didžėjus Basshunter yra žinomas dėl eurodance, trance ir elektroninės pop muzikos. Jis sudrebins arenas su savo pasauliniais hitais, tokiais kaip „Now your gone“ „All I ever wanted“, „Dota“ ir dar daug kitų!“ – rašome pranešime.