30 metų atletė Paryžiuje pribloškė savo gerbėjus, kai įtemptame šuolių su kartimi finale įveikė 4,85 m aukštį ir užėmė trečiąją vietą, tapdama pirmąja kanadiete moterimi, pelniusia medalį šioje rungtyje, pranešė „The Telegraph“.

Alysha Newman

Po savo rekordinio pasirodymo iš džiaugsmo plačiai besišypsanti A. Newman prieš žiūrovų minią ir televizijos kameras pakratė savo užpakaliuką – netrukus šis tverko judesys suskaldė internetą ir sukėlė diskusijas, ar ji bandė reklamuoti savo „OnlyFans“ paskyrą, ar tiesiog kvailu šokiu šventė savo pergalę.

„Anksčiau olimpiniai sportininkai buvo laikomi didvyriais ir nacionaliniu pasididžiavimu. Tai tiesiog šlykštu“, – po vaizdo įrašu, kuriame užfiksuota, kaip A. Newman krato užpakaliuką, parašė vienas žmogus.

Nepaisant neigiamų reakcijų į sportininkės džiaugsmo išraišką, daugelis socialinės žiniasklaidos vartotojų gynė jos veiksmus kaip nerūpestingą pokštą.

„Šie komentarai yra apgailėtini, leiskite 4 metus sunkiai dirbusiam žmogui pasidžiaugti. Jūs visi drybsote ant sofos ir kasdien vis labiau artėjate prie antro tipo diabeto“, – pareiškė vienas socialinės žiniasklaidos vartotojas.

Alysha Newman

„Alysha turi teisę švęsti taip, kaip nori“, – pažymėjo kitas.

A. Newman, kilusi iš Delavero Kanados Ontarijo provincijoje, už prieigą prie jos „OnlyFans“ turinio, skirto ik suaugusiesiems, ima po 12,70 JAV dolerio per mėnesį.

Tačiau ji nėra vienintelė olimpietė, siūlanti karštos prenumeratos paslaugas, kad gautų šiek tiek papildomų pajamų.

Britų šuolininkas į vandenį Jackas Laugheris, kuris taip pat dalyvavo 2024 metų Paryžiaus olimpinėse žaidynėse, sukėlė tarp gerbėjų tikrą siautulį, kai pristatė savo paskyrą, apmokestindamas jos turinį 10-čia JAV dolerių per mėnesį.

„Akivaizdu, kad turiu tai, ko trokšta žmonės, – „The Telegraph“ pareiškė 29 metų vyras. – Aš mielai iš to pasipelnysiu. Turiu šiek tiek apsukrumo, ir noriu uždirbti šiek tiek daugiau pinigų, jei tik galiu tai padaryti“.

Šuolininkas į vandenį sakė, kad tik suaugusiesiems skirta svetainė padeda papildyti mažokas pajamas, kurias jis gauna kaip sportininkas.

„Finansavimas nesikeičia [jau daugelį metų], – teigė J. Laugheris. – Esu tarp trijų geriausių pasaulio šuolininkų, o tai yra 36 tūkst. JAV dolerių per metus“.

Tačiau kiek jis gauna iš savo „OnlyFans“ paskyros, sportininkas neatskleidė. Joje J. Laugheris nesirodo iš priekio visiškai nuogas – vietoj to dalijasi „SFW [darbui saugiu] turiniu su glaudėmis, trumpikėmis, šortukais ir dar daugiau“, taip pat suteikia prenumeratoriams galimybę su juo pasikalbėti.

Keli J. Laugherio komandos draugai, įskaitant 24 metų Noah Williamsą, 27 metų Danielį Goodfellową ir 26 metų Matty Lee, taip pat susikūrė „OnlyFans“ paskyras, kuriose dalijasi panašiu intriguojančiu – bet ne visiškai atviru – turiniu.

Šia platforma taip pat naudojasi sportinę karjerą jau baigę olimpiečiai, pavyzdžiui, greitojo čiuožimo trumpuoju taku atstovė Elise Christie, kuri sako, kad prieš trejus metus pasitraukus iš profesionalaus sporto, ši paskyra „išgelbėjo jai gyvenimą“.

„Iš žmogaus, kuris pelnydavo medalius, buvau tapusi visiškai nieko neturinčia. Tiesiog iškritau ir buvau palikta mąstyti apie gyvenimą“, – sakė ji laikraščiui.

„Buvau praradusi savo namus ir tuo metu dirbau per tris darbus... [„OnlyFans“] ištraukė mane iš tamsos ir dabar protingai ja naudojuosi“, – teigė E. Christie ir pridūrė, kad šioje platformoje X kategorijos turiniu nesidalina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją