Pirmadienį people.com pranešė, kad M. Polansky mylimajai pasipiršo per jos 38-ąjį gimtadienį kovo mėnesį. Tik tada Lady Gaga gimimo dienos šventėje sužadėtuvių žiedo nemūvėjo, nes norėjo išvengti nepageidaujamo fotografų dėmesio, rašė žurnalistai.

„Pora iškart džiugia žinia pasidalino su šeima ir artimiausiais bičiuliais, tačiau nusprendė, kad kurį laiką sužadėtuvių fakto viešai neskelbs“, – sakė šaltinis ir pridūrė, kad vestuvės jau planuojamos.

„Visi nekantrauja, kada jie susituoks“, – patikslino pašnekovas ir pridūrė, kad „Grammy“ ir Oskaro statulėlėmis įvertinta kūrėja ir atlikėja su „Michaelu yra be proto laiminga“.

Anot people.com kalbinto šaltinio, verslininkas ir investuotojas „be proto žavisi ir palaiko jos karjerą. Pats negali pakęsti buvimo dėmesio centre, tačiau savo mylimajai netrukdo to daryti“.

M. Polansky, kurio tapatybę „Page Six“ išsiaiškino 2020 metų vasarį, „turi savų verslo prioritetų, kuriuos palaiko ir Lady Gaga“, pridūrė šaltinis ir pavadino juos „šaunia pora“. Be to, anot pašnekovo, Lady Gaga ir M. Polansky ruošiasi ne tik vestuvėms, nes „abu svajoja apie didesnę šeimą“. Dainininkės atstovai į „Page Six“ prašymą pakomentuoti situaciją nesureagavo.

Sekmadienį bendraudama su Prancūzijos ministru pirmininku Gabrieliu Attaliu Harvardo universiteto absolventą Lady Gaga pristatė kaip savo „sužadėtinį“.

„Čia mano sužadėtinis Michaelas“, – savo mylimąjį Prancūzijos premjerui pristatė Lady Gala. Politikas paspaudė M. Polansky ranką ir negailėjo gerų žodžių „nuostabiam“ ir „kvapą gniaužiančiam“ dainininkės pasirodymui vasaros olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje Paryžiuje.

Filmo „Taip gimė žvaigždė“ aktorė ir jos mylimasis pirmą kartą gandus apie sužadėtuves pakurstė dar balandį, kai Lady Gaga buvo pastebėta mūvinti masyvų žiedą su deimantu.

Pirmą kartą apie poros santykius prabilta 2019 metais, tačiau abu iš visų jėgų stengėsi savo romaną saugoti nuo pašalinių akių. Nepaisant to, M. Polansky Lady Gagą lydėjo į kelias apdovanojimų ceremonijas.

Lady Gaga ir Michaelas Polansky

Apie savo asmeninį gyvenimą retai atviraujanti dainininkė ir aktorė 2021 metų „Hollywood Reporter“ prisipažino, kad „mano šunys ir mylimas vyras yra visas mano gyvenimas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją