Amerikiečių dainininkė Ch. Aguilera socialinėje erdvėje sekmadienį pasidalijo įrašu, po kuriuo masiškai pasipylė jos gerbėjų reakcijos. Dauguma jų gyrė atlikėjos „Dolce & Gabbana Alta Moda“ renginiui pasirinktą pribloškiantį įvaizdį – kojas pabrėžiančius ilgaaulius, atlasines pirštines, švelniai plevėsuojančią suknelę bei jos šviesių plaukų šukuoseną pabrėžiančią rožinę spalvą.

Vis dėlto, daliai komentatorių pro akis neprasprūdo Christinos kūno pokyčiai – ši gerbėjams pasirodė itin sulysusi. Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, Ch. Aguilera atsikratė daugiau nei 18 kilogramų.

„Kas atsitiko su gražia jos figūra?“, – kėlė klausimą vienas komentatorius.

„Tikiuosi, kad ji laiminga, nors ir atrodo nesveikai“, – susirūpinimo neslėpė kitas.

Nors 43-ejų amerikiečių dainininkė atrodo išties stulbinančiai, jos Instagram sekėjams akivaizdūs svorio pokyčiai ėmė kelti daugybę klausimų. Yra manančių, kad siekdama tobulos figūros Ch. Aguilera piktnaudžiauja svorio kritimą skatinančiais vaistais, kurie yra labai pavojingi žmogaus sveikatai.

Vis dėlto, pati Ch. Aguilera yra sakiusi, kad savo išvaizda rūpinasi sportuodama bei laikydamasi griežtos dietos, o spaudimą siekti tobulumo ji esą jaučia jau ne vienerius metus.

Dėmesys į Ch. Aguileros figūrą krypo jau ir šiųmetiniuose „Grammy“ apdovanuojimuose. Tada ant raudonojo kilimo fotografų pasitikta dainininkė vilkėjo žydro atspalvio, kūno formas išryškinančią suknelę. Nors suknelė – toli gražu ne iššaukianti, moters siluetas daug ką privertė išsižioti.

Maluma, Christina Aguilera

Pritrenkiantį įvaizdį ceremonijoje pademonstravusi Ch. Aguilera išskirtinės gerbėjų reakcijos tada sulaukė ir pasidalijusi nuotraukomis Instagrame.

„Kai pamačiau jus apdovanojimų scenoje, mano žandikaulis atsidūrė ties grindimis“, „Šįvakar atrodėte nepakartojamai“, „Sniego karalienė“, „Gražuolė“, – komplimentus žarstė žvaigždės sekėjai.

Anksčiau Ch. Aguilera pasakojo, kad jos kūno formos kisti pradėjo po pirmojo gimdymo. 2008 metais Ch. Aguilera susilaukė pirmojo sūnaus Maxo Lirono. Na, o 2015 m. jai gimė dukra Summer Rain.

Christina Aguilera

Kaip anksčiau rašė „Delfi“, Ch. Aguilera buvo viena iš populiariausių dešimtojo dešimtmečio pabaigos paauglių popmuzikos atgimimo simbolių. Priešingai negu daugelis jos bendraamžių, Ch. Aguilera pasižymėjo techniniais įgūdžiais ir turėjo tikrai stiprų balsą, kuris geriausiai atsiskleisdavo jos greitesnio tempo numeriuose ir baladėse, atliekamose su deivės elegancija.