Kaip rašo dailymail.co.uk, C. Dion gerbėjai su ašaromis akyse stebėjo, kaip atlikėja penktadienio vakarą uždarė 2024 m. olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją Paryžiuje.

56-erių dainininkė, kovojanti su nepagydomu sustingusio žmogaus sindromu, koncertuodama prieš Eifelio bokštą, atrodė neįtikėtinai vilkėdama blizgančią sidabrinę suknelę.

Ji atliko „Hymne à L’amour“, kurią iš pradžių dainavo prancūzų muzikos ikona Edith Piaf.

Daina buvo išleista dar 1950 m., o jos pavadinimas į anglų kalbą verčiamas kaip „Hymn to Love“.

Kaip skelbia užsienio naujienų portalas, panašu, kad ir pati C. Dion sunkiai sulaikė ašaras akyse, kai įpusėjo savo pasirodymą.

Žiūrovai, kurie stebėjo atlikėją teigė, kad žvaigždės dalyvavimas Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje buvo itin jautrus.

„Oho, Celine Dion! Jei matėte jos dokumentinį filmą, žinosite“, – rašė po atlikėjos pasirodymo komentatoriai.

„Pagaliau! Karalienė Celine Dion grįžo ir skamba fantastiškai!“, – rašė dar vienas žmogus.

Dar daugiau gerbėjų socialiniuose tinkluose gyrė „I’m Alive“ hito kūrėją už jos pasirodymą, o vienas netgi pavadino ją „geriausia visų laikų dainininke“.

„Gerai, ši dalis su oro balionu ir Celine Dion, yra dieviška“, – rašė atlikėjos gerbėjai.

Dar vienas asmuo atkreipė dėmesį į C. Dion emocionalią pasirodymo pabaigą, sakydamas: „Pati nuostabiausias pabaiga“.

Celine Dion

„Delfi“ primena, kad penktadienį duotas startas 2024 m. Paryžiaus olimpinėms žaidynėms. Įspūdingo atidarymo metu scenoje pasirodė ne tik Lady Gaga, bet gerbėjus nudžiugino ir seniai scenoje matyta C. Dion.

Lady Gaga pradėjo pasirodymą atlikdama Zizi Jeanmaire „Mon Truc En Plumes“ ant laiptų, palei Senos upę.

Jos pasirodymui dar didesnį įspūdį suteikė šalia juodais kostiumais apsirengę šokėjai, rankose laikę rožines plunksnas.

Kiek vėliau, nusileidusi laiptais, Lady Gaga sugrojo pianinu.

Anksčiau skelbta, kad Paryžiaus olimpinių žaidynių atidaryme savo pasirodymą surengs ir atlikėja C. Dion. Netrukus po to, kai buvo paskelbta ši žinia, socialiniuose tinkluose pasipylė gerbėjų komentarai, visi džiaugėsi, kad atlikėją bus galima ir vėl pamatyti scenoje po ilgų pertraukos metų,

Kaip skelbė nbcnews.com, Paryžiaus olimpinių žaidynių organizatoriai stengėsi ilgai nuslėpti scenoje pasirodysiančius atlikėjus.

Vis dėlto kiek vėliau prancūzų laikraštis „Le Parisien“ pranešė, kad C. Dion atliks prancūzų dainininkės Édith Piaf dainą „L’Hymne à l’amour“. „The Hollywood Reporter“ trečiadienį patvirtino žinią, kad Lady Gaga taip pat pasirodys.

Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonija buvo pirmas kartas, kai C. Dion koncertavo gyvai po to, kai 2022 m. viešai paskelbė apie jai diagnozuotą sunkią ligą.

Atlikėja prakalbo apie neurologinį sutrikimą, kurio metu sustingsta liemuo ir galūnės ir gali atsirasti stiprių raumenų spazmų.

C. Dion atvirai papasakojo, kaip šis sutrikimas paveikė jos gebėjimą valdyti balso stygas ir dainuoti.