Savo „Instagram“ tinkle A. Pugačiova paskelbė sužaloto vaiko nuotrauką ir parašė, kad „Dievas kantrus, bet viskam yra ribos“.

Būtent šis įrašas išprovokavo prabilti Rusijos Valstybės Dūmos atstovus.

„Žinoma, pats laikas Pugačiovą pripažinti užsienio agente ir atimti visą turtą Rusijoje, kaip ir dera, už Rusijos ginkluotųjų pajėgų diskreditavimą ir darbą Vakarų propagandai“, – vietos žiniasklaidai sakė gynybos komiteto vicepirmininkas Aleksejus Žuravliovas.

Jis pridūrė, kad atitinkami prašymai jau išsiųsti į teisėsaugos rankas.

„<...> Veiksmuose galima aptikti Rusijos kariuomenęės diskreditavimą – o tai jau straipsnis pagal Rusijos baudžiamąjį kodeksą“, – pabrėžė šaltakraujį karą kurstančios šalies deputatas.

„Delfi“ primena, kad Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis antradienį pertraukos tarp Vašingtone vykstančio NATO šalių viršūnių susitikimo renginių metu pasakė, kad per rusų atakas Ukrainoje pirmadienį žuvo 43 žmonės – pirmiau skelbta, kad aukų skaičius siekia 37.

„Per šią ataką žuvo keturiasdešimt trys žmonės“, – kalbėdamas ekspertų darbo grupės susitikime pasakė V. Zelenskis.

A. Pugačiova ir jos vyras Maksimas Galkinas už palaikymą Ukrainai rusų valdžios pyktį užsitraukia nuolat. Dėl saugumo primadona su šeima išvyko iš šalies ir savo gyvenimą kuria skirtingose pasaulio šalyse: Izraelyje, JK, Jūrmaloje ir Kipre.

Dainininkė retkarčiais atvyksta į Rusiją verslo reikalais. Praėjusiais metais ji net susikirto su Dmitrijumi Peskovu Maskvoje – jis sakė, kad esą „labai džiaugėsi“ ją pamatęs ir pabučiavo jai ranką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)