Internautai sukritikavo naują vaizdo įrašą su 28-erių K. Jenner, kurį žurnalas „Vogue“ paskelbė savo „Instagram“.

Filmuotoje medžiagoje modelis įamžintas labai aptemptame korsete. Vartotojai po įrašu paliko daug komentarų, kritikuodami modelio įvaizdį, vadindami tai „kankinimu“.

  • „Kendall atrodo išsigandusi ir sutrikusi“,

  • „Ar ji gali kvėpuoti?“,

  • „Ji aiškiai jaučiasi labai nepatogiai“,

  • „Skauda net žiūrėti“,

  • „Šis drabužis – tikra kankynė“,

  • „Ar mes galime skirti dėmesio tam, kaip ji nepatogiai atrodo ir kaip jai akivaizdžiai sunku kvėpuoti?“ – rašo žmonės.

Vaizdo įrašais K. Jenner pasidalijo ir savo socialiniuose tinkluoe. Tądien ji dalyvavo mados namų „Maison Schiaparelli“ renginyje, minėtuoju korsetu ji ėjo podiumu bei pozavo užkulisiuose.

Nepaisant fakto, kad drabužiai buvo skirti mados renginiui, kritikos bangos tai nesumažino.

Tai – ne pirmas kartas, kai įžymybės sulaukia kritikos dėl abejotino patogumo drabužių, taip esą propaguojant nesveiko grožio standartus.

Visai neseniai Kendall sesuo Kim Kardashian dėl to pateko į bėdą, kai „Met Gala“ renginyje pasirodė su taip pat itin siauru korsetu. Ne mažiau kritikos Kim sulaukė ir dėl fakto, kad norėdama tilpti į įkoniškąją Marilyn Monroe suknelę, ji viešai pasakojo, kaip laikėsi griežtos dietos tam, kad numestų kuo daugiau svorio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją