„Man plyšta širdis, kad praėjusį savaitgalį netekau savo mamos ir sesers“, – pirmadienį, rugpjūčio 26 d., informavo M. Carey.

„Grammy“ laureatė sakė, kad džiaugiasi galėjusi praleisti laiko su mama praėjusią savaitę, ir paprašė gerbti jos privatumą, skelbia BBC.

Mamos ir sesers mirties priežastys nenurodytos.

87-erių metų amžiaus Patricia buvo airių kilmės amerikietė, anksčiau dainavo operoje, taip pat dirbo vokalo mokytoja.

2020 m. išleistuose memuaruose „The Meaning of Mariah Carey“ populiariosios muzikos žvaigždė išsamiai papasakojo apie savo sudėtingus santykius su mama ir teigė, kad jie sukėlė jai „labai daug skausmo ir painiavos“.

Anot 55-erių metų amžiaus M. Carey, santykius apkartino konkurencija. Profesinis pavydas „neatsiejamas nuo sėkmės, bet kai tau pavydi tavo mama, tai ypač skaudu“, pridūrė ji.

Visgi atlikėja taip pat pabrėžė, kaip stipriai myli savo mamą, ir dedikacijoje parašė: „Skiriu Pat, savo mamai, kuri, nepaisant visko, manau, stengėsi iš visų jėgų. Visada tave mylėsiu.“

2022 m. davusi interviu Gayle King, M. Carey teigė, kad augdama, „be jokios abejonės“, buvo paveikta mamos kritikos, tačiau yra jai dėkinga už tai, jog supažindino su muzikos pasauliu.

M. Carey santykiai su vyresniąja seserimi Alison (63-ejų metų amžiaus) irgi buvo komplikuoti.

Savo memuaruose dainininkė rašė, kad praktiškai nebendrauja su Alison ir broliu Morganu, nes „man emociškai ir fiziškai saugiau su jais neturėti jokio kontakto“.

Pasirodžius memuarams, Alison savo seserį padavė į teismą ir reikalavo 1,2 mln. JAV dolerių (apie 1,07 mln. eurų) už sukeltą „didžiulį emocinį stresą“, o knygą pavadino „kerštinga“.

M. Carey tėvo Alfredo gyvybę 2002 m. pasiglemžė vėžys. Jam buvo 72-eji.

M. Carey laikoma viena sėkmingiausių dainininkių pasaulyje. Jos singlas „All I Want For Christmas Is You“ yra visų laikų populiariausia kalėdinė daina, išleista atlikėjos moters. Be to, jai priklauso ir kitas rekordas – daugiausia topų „Billboard Hot 100“ viršūnėje atsidūrusių hitų, išleistų solo atlikėjos (net 19 dainų). M. Carey visame pasaulyje pardavė daugiau nei 220 mln. albumų kopijų. Taip pat ji buvo talentų šou „American Idol“ teisėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją