Ch. Aguilera išgarsėjo dar tada, kai šou versle vyravo griežti grožio standartai. Paauglių žvaigždė turėjo atidžiai stebėti savo figūrą ir nepriaugti svorio, o tai, kaip prisimena pati Christina, nebuvo lengva. Didžioji dalis dainininkės savigarbos tuomet buvo paremta „kokio lieknumo aš buvau“.

„Kai esi paauglys, tavo kūnas yra visiškai kitoks, nei sulaukus 20 metų. Aš pradėjau priaugti svorio, o tuo metu tai buvo nepriimtina, nes žmonės sakydavo: „O, ji storėja“. Tada pramonės žmonės pradėjo man sakyti: „Jiems patiko tavo kūnas toks, koks buvo paauglystėje“.

Dainininkės svoris svyravo, o tai prodiuseriams esą netiko.

Netrukus atlikėjos figūra dar labiau sumoteriškėjo, tačiau tai tikrai nesutrukdė jai toliau koncertuoti. Gerbėjai kone dešimtmetį matė subrendusios žvaigždės įvaizdį, tačiau prieš kelis mėnesius Ch. Aguilera savo išvaizda tarsi grįžo į paauglystės laikus.

Dainininkė užlipo ant scenos koncerte Meksikoje ir atrodė taip, lyg būtų ne tik pastebimai sulieknėjusi, bet ir ėmusi panašėti į savo išvaizdą 2003 m.

Dėl šių drastiškų ir greitai pasiektų svorio pokyčių dainininkę net ėmė įtarinėti – esą ši naudoja specialius vaistus, skirtus diabetui gydyti. Pastarieji tapo itin populiarūs garsenybių tarpe, mat jie padeda atsikratyti svorio. Dėl šios priežasties įžymybės sulaukia kritikos, kadangi dėl savanaudiškų kėslų atimama galimybė vaistą įsigyti tiems, kam iš tikrųjų jo reikia dėl ligos.

Anksčiau apie ją sklindančių gandų dainininkė nekomentavo, tačiau dabar žvaigždė šiai temai skyrė šiek tiek laiko.

Bėgant laikui Ch. Aguilera tapo mažiau priklausoma nuo aplinkinių nuomonės. Šiandien dainininkei nerūpi, ką apie ją galvoja nepažįstami žmonės.

„Dabar aš pasiekiau tokį brandos tašką, kai kitų nuomonė man tiesiog nerūpi. Nesiruošiu jos prisiimti, – sako žvaigždė. – Kiekvienas turi žinoti savo vietą. Kitų žmonių nuomonė apie mane – ne mano reikalas.“

Savo mąstymą dainininkė planuoja perduoti savo vaikams: 16 metų sūnui Maxui iš santuokos su Jordanu Bratmanu ir 10 metų dukrai Summer, kurios susilaukė su dabartiniu mylimuoju Matthew Rutleriu.

„Aš tiek daug mačiau, kai augau, – sako Ch. Aguilera. – Labai myliu savo sūnų ir dukrą, o mes, kaip tėvai, tikrai norime juos apsaugoti, apsaugoti nuo pasaulio. Tačiau jie turi išmokti savo pamokas. Jie patys pasirinks ir padarys klaidas, kurios nulems, kuo jie nori būti. Taip įdomu būti tėvais ir stebėti, kaip šie žmonės auga.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją