Lady Gaga Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje pradėjo pasirodymą atlikdama Zizi Jeanmaire „Mon Truc En Plumes“ ant laiptų, palei Senos upę.

Jos pasirodymui dar didesnį įspūdį suteikė šalia juodais kostiumais apsirengę šokėjai, rankose laikę rožines plunksnas. Kiek vėliau, nusileidusi laiptais, Lady Gaga sugrojo ir pianinu.

Tiesa, Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją komentavusių Ryčio Vyšniausko ir Vytauto Jasučio tarsi prasprūdo pro akis ir žvaigždės pasirodymas lietuviams nebuvo pristatytas.

Neilgai trukus tai pastebėjo ir socialinių tinklų vartotojai. Feisbuke pasipylė žmonių komentarai, svarstyta, kaip buvo galima nepristatyti Lady Gagos.

„Šiandien Šilutės rajone meldinės nendrinukės perimvietėse vyks Nacionalinis šienpjovių čempionatas. Jei netikėtai ten pasirodytų Lady Gaga, būtų galima įtarti, jog, greičiausiai, ji nėra ta tikroji. Ištrauka iš vadovėlio: „Komentatoriaus pradžiamokslis: kam čia man ruoštis, aš ir taip viską žinau“, – rašė žinomas televizijos prodiuseris Laimonas Kirkutis.

„Olimpinės žaidynės. O tai nereikia komentatoriams pasakyti, kad Lady Gaga atliko „La Cabaret“? Ar čia ne ji?“ – rašė rašytoja Rita Valantytė.

„Eina jie peklon su tokia informacija. Gagos nepažino, maža to, dar kalbėjo per dainą, o pagrindinių ugnies užžiebėjų neakcentavo. Ir dar visokių agurkų reklamos“, – piktinosi dar vienas socialinių tinklų vartotojas.

„Po to, kai buvo pranešta, kad dainuoja prancūzė (lady G), kuri mirė 2020 metais sulaukusi garbingų 90 plius metų, jau sunku buvo kažką pasakyti. Televizija – vienas dalykas, tačiau ir patys komentatoriai... Ar tikrai, kai tave pakviečia komentuoti, turi sutikti tai daryti neturint jokio suopračio apie nieką?“ – svarstė žmonės.

„Mažumėlę šokiruota, kad vyrai neatpažįsta Lady Gagos“, – rašė komentatoriai.

Vis dėlto po Lady Gagos pasirodymo žaidynes komentavę vyrai susiprato, kad visgi televizijos žiūrovai ką tik išvygo pasaulinę žvaigždę.

„Aš taip pasižiūrėjau dar kartą į tą merginą, kurią pristačiau. Ten buvo Lady Gaga, reikėjo įsižiūrėti labiau, bet maniau, kad Lady Gaga kažką ekstravagantiškesnio pademonstruos nei tai, ką mes matėme. Prancūzai mėgsta humorą. Prisiminsime visas Lady Gagas“, – bandė juokauti R. Vyšniauskas ir V. Jasutis.

Dėl šios situacijos „Delfi“ susisiekė su TV3 televizija, kai gausime jų komentarą, straipsnį papildysime.