Pavasarį jis ketina „VMG“ kulinarinę studiją įkurti ir šioje šalyje, Kokosų saloje, kurioje kvies keliautojus mokytis Azijos virtuvės paslapčių.
„Pats keliaudamas ir susipažindamas su vietinėmis virtuvėmis visuomet patiriu nepakartojamų įspūdžių, o grįžęs iš bičiulių ir verslo partnerių dažnai girdžiu, kad tai būtų įdomu ir jiems. Užtikrinu, kad sudaryta šios kulinarinės kelionės programa – išties neeilinė, kulinarinius kursus kuriame bendradarbiaudami net su penkiais virtuvės šefais iš įvairių pasaulio šalių.“ – apie būsimą kulinarinę emigraciją ir kursus kalba A. Ivanauskas.
Kulinariniai kursai Kokosų saloje – viena iš kelionės po Vietnamą dalių, kuria rūpinasi profesionaliausi Lietuvoje kelionių į Azijos šalis organizatoriai.
„Vienas geriausių būdų pažintį šalį yra per jos virtuvę, o Vietnamas – ypač spalvingas ir unikalus. Dirbti renkuosi tik su profesionalais, todėl bendras projektas su „VMG“ yra itin aukšto lygio. Esame ne kartą su šios komandos nariais keliavę po Aziją, džiaugiuosi, kad į Vietnamą vyksime su virtuvės šefu Alfu Ivanausku,“ – nauju projektu džiaugiasi kelionių agentūros generalinė direktorė Ingrida Navickaitė.
Kulinariniai kursai bus suskirstyti į kelias skirtingas temas. Visos kelionės metu bus naudojami tik vietiniai maisto produktai, prieskoniai ir gamybos medžiagos, keliautojai patys vyks į vietos turgavietes, kurias jau gerai pažįsta Vietname keliavusi ir laidas filmavusi „VMG“ komanda.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (13)