Iš pradžių neketino dirbti virtuvėje
Kalbėdamas apie darbingą kasdienybę V. Vaikšnoras „Delfi“ pasakoja, kad septynerius metus praleido Anglijoje, o grįžus į gimtąją Plungę toptelėjo mintis su buvusiu kolega atidaryti restoraną pavadinimu „Skalvija“.
Prieš pradėdamas verslą dainininkas niekada nedirbo virtuvėje, vietoj to jis sukosi aplink – dirbo bare, organizavo gyvą muziką, kūrė plakatus. Tik tapus restorano vadovu vėl teko prisiminti virėjo, konditerio diplomą.
„Dabar reikia viską mokėti – virtuvę išmanyti, baro ir buhalterijos reikalus. Todėl naudojuosi įgytomis žiniomis ir bandau daugiau mokytis. Vis tiek geriausia patirtis tada, kai pats gamini. O ypač tuomet, kai žmonės pagiria tavo maistą. Iškart kyla motyvacija.