Iš pradžių neketino dirbti virtuvėje

Kalbėdamas apie darbingą kasdienybę V. Vaikšnoras „Delfi“ pasakoja, kad septynerius metus praleido Anglijoje, o grįžus į gimtąją Plungę toptelėjo mintis su buvusiu kolega atidaryti restoraną pavadinimu „Skalvija“.

Prieš pradėdamas verslą dainininkas niekada nedirbo virtuvėje, vietoj to jis sukosi aplink – dirbo bare, organizavo gyvą muziką, kūrė plakatus. Tik tapus restorano vadovu vėl teko prisiminti virėjo, konditerio diplomą.

„Dabar reikia viską mokėti – virtuvę išmanyti, baro ir buhalterijos reikalus. Todėl naudojuosi įgytomis žiniomis ir bandau daugiau mokytis. Vis tiek geriausia patirtis tada, kai pats gamini. O ypač tuomet, kai žmonės pagiria tavo maistą. Iškart kyla motyvacija.

Tačiau iš tiesų į Lietuvą grįžau ne dėl gamybos. Tai nebuvo mano siekiamybė. Neplanavau, kad pats gaminsiu maistą ir džiaugsiuosi tai darydamas. Tiesiog taip išėjo, kad reikėjo viską paimti į savo rankas ir iki galo daryti visus darbus. Todėl jau antri metai, kai gilinuosi į visus virtuvės reikalus, patiekalus“, – tikina jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)