„Facebook“ paskelbtu įrašu D. Dargienė leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

Moteris pridūrė, kad istorija dalinasi norėdama palaikyti panašų etapą išgyvenančius žmones.

„Šita naujiena pakankamai sena. Ir jau turbūt vieša paslaptis. Ir skyrybomis jau nieko nenustebinsiu mūsų visuomenėje.

Taip, aš skiriuosi. Ir jeigu atvirai, kalbėti apie tai visai nesinorėtų, nes tai kaip ir mano asmeninis gyvenimas. Tačiau šiuo atveju norėčiau pasidalinti keliais momentais.

Gyvenome tikrai gražiai. Turėjome gražius namus, puikų gerbūvį, auga nuostabi dukra ir apie tokią pabaigą net nesapnavau. Bet nutiko taip, kaip nutiko. Vyras bankrutavęs išvažiavo į Angliją šeimai uždirbti pinigų, o, pasirodo, tiesiog pabėgo. Sukūrė ten naują šeimą, palikdamas didžiulius įsiskolinimus ne tik mums, draugams, bet ir svetimiems žmonėms.

Likau su vaikais lygiai taip pat apgauta. Be namų, pinigų, kaip ir daugelis kitų, niekuo dėtų žmonių. Bet tikrai nesiskundžiu. Blogiausia jau praeityje. Gavau dar vieną gyvenimo pamoką.

Turiu nuostabius draugus, kuriems esu be galo Dėkinga, kad jie visada šalia. Už jų palaikymą ir tikėjimą. Turiu patį geriausią darbą, muzikinę veiklą ir verčiu naują lapą.

Ačiū už supratimą“, – socialiniame tinkle pranešė D. Dargienė.

Delfi primena, kad D. Dargienė ir V. Dargys šeimą sukūrė prieš daugiau nei 16 metų. Viešumoje vyras dažnai nesirodydavo ir vengdavo kalbėti apie asmeninį gyvenimą.

Kartu pora susilaukė dukros Unės, paveldėjusios mamos energiją ir talentą muzikai.

„Šiuo metu truputį sumažinau savo veiklas, tačiau daug dažniau pradėjau lankyti privačias baleto pamokas. Neapleidau ir dainavimo, bet man labiausiai patinka šokti, klasikinė muzika. Kaip sakiau būdama 5-erių, taip sakau ir dabar, mano nuomonė nesikeičia – mano širdį pavergęs baletas“, – tikino Unė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)