Vestuvės – gana slaptos, tačiau ilgai lauktos ir norėtos

Apie E. Stanionio asmeninį gyvenimą net ir smalsiausiems jo gerbėjams nėra žinoma tiek jau daug. Tvirtai galima sakyti, kad garsus sportininkas žinomumą užsitarnavo tikrai ne kalbomis, o savo darbais, kurie tarsi iš tikrųjų kalba patys už save.

Eimantas Stanionis

Vis dėlto, apie tai, kas džiugu ir gera, Eimantas kalbėti tikrai nevengia. Ko gero, būtent todėl laidoje „Kitokie pasikalbėjimai“ paklaustas apie neseniai įvykusias gana slaptas vestuves E. Stanionis neslėpė šypsenos.

„Mes tyliai, ramiai, labai greitai viską suplanavome ir viską padarėme tiesiog labai paprastai. Iš tikrųjų, mes turėjome tai planuose, bet jie vis nusikeldavo dėl mano karjeros, galbūt ir dėl Emilijos darbų. Tiesiog – neradome tinkamo laiko. Dabar gavosi taip, kad grįžome po kovos ir sakome: tuokiamės. Viską greitai sugalvojome. Aišku, čia jos didelė iniciatyva, nes aš po sporto pas daktarus visur laksčiau, bet mes norėjome to seniai“, – sakė boksininkas.

Eimantas pridūrė, kad jiedu su Emilija kartu per gyvenimą eina jau net dvylika metų, tad visai nenuostabu, kad dviejų jaunų žmonių santykiai dabar perkopė į visai kitą lygį.

„Mes susipažinome per „ask.fm“ – buvo toks. Pradžioje užduodavome anoniminius klausimus, paskui ne, tada susitikome mieste ir prasidėjo jau nebe anoniminiai klausimai. Iš tikrųjų, juokinga, bet tokie laikai buvo“, – kalbėjo E. Stanionis, linksmai prisimindamas viename socialiniame tinkle užsimezgusią pažintį su mylimąja Emilija.

Eimantas Stanionis, Emilija Stanislovaitytė

Apskritai, pasak sportininko, merginos meilės tada jis siekė labai atsargiai ir palengva, tačiau buvo tikrai verta.

„Aš dėl jos taip nekariavau, o kažkaip atsargiai. Pradžioje mes bendravome, buvome draugai. Paskui – viskas tęsėsi. Mūsų istorija tikrai yra graži. Galima pasakoti ir rašyti knygą“, – šyptelėjo E. Stanionis.

Pykčiai namuose – keliantys šypseną

Nors, kaip teigė pats E. Stanionis, mintys apie gražiausią ir ilgametę meilę įtvirtinančią šventę jo ir E. Stanislovaitytės galvoje sukosi jau gana ilgai, spaudimo žengti šiuos svarbius žingsnius iš savo merginos jis esą niekada negaudavo.

„Turbūt dėl to ir vedžiau, kad niekada nebuvo jokio spaudimo. Ji žinojo, kad man svarbus sportas ir panašiai, bet į ją aš žiūriu rimtai. Turbūt kiekvienai moteriai yra svarbu, kada susižadės, kada susituoks, bet ji žinojo, koks mano požiūris yra į ją, o aš žinau, koks yra jos požiūris į mane. Mes kartu užaugome. Realiai, mano karjera, mūsų gyvenimas – mes kartu buvome per sunkiausius etapus“, – sakė E. Stanionis.

Eimantas Stanionis

Sunkūs etapai ir įvairūs gyvenimo bei karjeros išbandymai Eimanto ir Emilijos santykius neabejotinai sutvirtino, mat paklaustas, dėl ko poroje pykčiai kyla dažniausiai, E. Stanionis pateikė publiką kvatoti privertusį atsakymą.

„Jai labai nepatinka mano bokso pirštinės. Jų yra daug, jos sudėtos ir ji sako, kad jai jų kvapas nepatinka“, – juokėsi Eimantas.

Akivaizdu, kad pykčių priežastis – tikrai menka, o tai suprasdamas Eimantas ir pats teigė neretai pasijuokiantis iš tokių situacijų.

„Pirštinių yra daug, bet jos visos naudojamos. Aš jas labai tvarkingai po treniruotės visada išdžiaunu, iškvepinu. Iš tikrųjų, jos nesmirda. Aš visada bandau nurašyti ant kažko. Sakau: gal ten tavo koža smirda? Nesipykstame, randame bendrą kalbą“, – teigė jis.

Žmona Emilija – tikriausias ramybės garantas

Kaip jau minėjo pats E. Stanionis, jo ir E. Stanislovaitytės meilės istorija – graži ir, jo akimis, verta knygos. Knygos tikrai verti ir žodžiai, kuriais Eimantas apibūdina savo mylimąją. Sportininkas sako, kad Emilija – tai tarsi jo ramybės garantas.

„Ji turbūt jau to išmokusi per visą karjerą. Aišku, ji jaudinasi. Man ji sakė, kad ypač per šią kovą jaudinosi, nes visa tai tęsėsi ilgai. Tai buvo mano gyvenimas, jos gyvenimas, ką mes čia darysime, ar aš kovosiu, ar aš nekovosiu – mes buvome tiesiog pasimetę. Daug kas priklauso ir nuo manęs – mes turime keliauti, stovyklos ir panašiai. Išvažiuojame, grįžtame – tu tiesiog nerandi vietos, nežinai, kur namai. Aš gyvenu Lietuvoje, bet turiu išvažiuoti. Grįžti – nežinai, nuo ko pradėti. Buvome labai pasimetę. Nereikia verkti čia, bet tokia mano patirtis“, – pasakojo E. Stanionis.

Emilija Stanislovaitytė

Tiesa, jis taip pat pasidžiaugė, kad net ir bėgant metams jo ir Emilijos santykiuose neblėsta romantika.

„Romantika neblėsta. Mes sakome, kad reikia ją pratęsti, reikia kažką sugalvoti“, – teigė Eimantas.

Visą interviu su E. Stanioniu kviečiame žiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją