„Vedžiau Emiliją, nes ji yra mano ramybės garantas“, – rašoma ant naujausio žurnalo „Žmonės“ viršelio.

Čia pora pozuoja vilkint jaunųjų drabužiais – Emilija pasipuošusi vestuvine suknele, o Eimantas dėvi juodą kostiumą. E. Stanislovaitytė neseniai interviu „Delfi“ dalijosi jųdviejų meilės istorija ir papasakojo apie save. Daugiau apie jųdviejų istoriją skaitykite paspaudę čia.

„Abu esame labai atkaklūs, sakyčiau, gal net perfekcionistai, jei ką nors darome, tai su užsidegimu ir aistra. Eimantui patinka mano mintys, jam įdomu klausytis manęs. Nors kartais tai su jo veikla nesusiję dalykai, visuomet sugeba labai gerai nuraminti, jei kažkas darbuose vyksta ne pagal planą. Vienas kitam esame svarbūs, todėl nebijome dalintis rūpesčiais. Jie – neatsiejama gyvenimo dalis, o rasti sprendimai – suartina, todėl stengiamės vienas kitam patarti, priimti geriausius sprendimus ir suteikti motyvacijos, kai jos labiausiai trūksta“, – apie santykius su mylimuoju pasakojo E. Stanislovaitytė.

Mergina neslėpė, kad yra artimiausias E. Stanionio žmogus, kuris bene vienintelis mato bei jaučia visas jo emocijas, net ir tas, kurios veržiasi po jo kovų ringe. Neseniai „Delfi“ pristatė dokumentinį filmą apie kovotoją, jį galite žiūrėti čia.

„Domėjimąsis sportu man visuomet buvo artimas. Sportuoju labai daug metų, o su Eimantu kardinaliai pakeičiau savo gyvensenos būdą, suvokimą ir požiūrį. Jis yra mano mentorius, kuris supažindino su taisyklingos mitybos paslaptimis, protarpinių badavimų nauda ir labai stipriai prisidėjo prie asmenybės bei fizinių įpročių pokyčių. Jo gyvenimo ritmas tapo mano gyvenimo moto ir pačios dalimi. Kiekvieną dieną stengiuosi mokytis ir tobulėti iš jo gyvenimo vadovėlio“, – šypsojosi mergina.

Poros meilė trunka 12 metų

Su E. Stanioniu E. Stanislovaitytė susipažino prieš 12 metų, mergina pasakojo, kad pirmiausia jiedu tapo gerais draugais, tačiau širdyse visada jautė vidinį susižavėjimą. Tiesa, tuo metu pašnekovė buvo labai jauna, o boksininkas daug keliavo.

„Mes tapome nuostabiais draugais ir vienas kito patarėjais. Paauglystėje išgyvenau įvairiausių etapų, Eimantas savo išmintimi ir draugija padėjo juos įveikti. Už tai visą gyvenimą jam būsiu dėkinga“, – neslėpė E. Stanislovaitytė.

Anot jos, santykių pradžia buvo pati gražiausia, nes prasidėjo ne nuo saldžių pasimatymų, bet atvirų pokalbių ir visiškai natūralios savosios versijos pateikimo.

„Galbūt mums padėjo ir ateityje, jau kuriant santykius, kad anksti pažinome vienas kitą giliau, parodėme tam tikras charakterio savybes, su jomis supažindinome.

Labai teisingai sakoma, kad augant kartu keičiasi asmenybė ir vertybės. Šių etapų mes turėjome tikrai daug ir jų netrūko. Buvo visko, kaip ir pas visus, nesame išimtis. Tačiau jausmai visuomet tampa keliu vienam pas kitą, net jei kartais jie ir temdo protą“, – juokėsi E. Stanionio žmona.

Ji neslėpė, kad tik po 12-kos metų draugystės gali pasakyti, jog su širdies draugu jau puikiai vienas kitą supranta. O keli paskutiniai metai juodu privedė prie visiškai kitokio santykių lygmens.

Perėjo ne vieną sunkų etapą

Eimantas taip pat yra pasakojęs, kad jiems su Emilija teko pereiti nelengvą etapą. 2016 m. jis dalyvavo Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse ir kovą pralaimėjo. Tuomet sėkmės ieškoti išvyko į JAV.

„Po Olimpiados gavau pasiūlymą skristi į Ameriką. Pirmasis kontraktas visada yra 5 metams – nėra trumpesnio. Pasirašai 5 metams ir nežinai, kas bus. Mano kontraktas gavosi dar ilgesnis, nes prisidėjo kovų atšaukimai kovido. Atlyginimas man visiškai joks nėra mokamas – gaunu pinigus tik už kovas. Pirmus metus man išnuomojo apartamentus ir davė dienpinigių. Visiška vergija.

Atvažiavome į Ameriką su antra puse. Išnuomojo apartamentus, kuriuose nebuvo net kur atsigulti. Nežinojau, kad Amerikoje nuomoja butus baldų, pas mus juk visai kitaip. Nusipirkome čiužinį, miegojome ant žemės, o paskui atkeliavo baldai iš „Ikea“. Sudėtinga. Finansų nebuvo. Sunki ir įdomi istorija, apie kurią galėčiau parašyti knygą. Ir ne tik aš, bet ir mano antra pusė Emilija. Ji arčiausiai buvo nuo pirmosios dienos. Iš pradžių vienas važiuodavau į stovyklas, o vėliau ir ji atskubėdavo palaikyti. Paskui dėl studijų Emilija turėjo išvykti. Ir taip po kelis mėnesius nesimatydavome. Iš tiesų nemažai laiko teko draugauti per atstumą. Buvo sunku etapas, bet viską įveikėme. Mes kartu užaugom – kartu esame nuo 17-kos. Pamenu, kai į pasimatymus dar važiuodavome su mikriukais“, – laidoje „Nepatogūs klausimai“ vyras.

Šių metų liepos 12 d. pora minės 12 metų draugystės sukaktį, tačiau stebintys Eimantą socialinėje erdvėje galėjo pamanyti, kad šis karjeristas – vienišas, mat čia visiškai nėra jųdviejų bendrų nuotraukų.

„Nėra mūsų santykiai tokie privatūs. Instagramas daugiau skirtas sportui, tad bendrų nuotraukų nekeliu. Bet šiaip mus kartu tikrai dažnai galima pastebėti vaikštant mieste“, – pasakojo sportininkas.

Kovotojas laidoje „Nepatogūs klausimai“ taip pat pasakojo, kaip pasipiršo mylimajai.

„Pirštis pasiryžęs buvau seniai, tačiau dėl karjeros nebuvo laiko. Pasipiršau žiemą Palangoje, parkelyje, kur esame praleidę daug laiko. Ji turėjo ateiti iki tos vietos, o aš ją nustebinau“, – pasakojo jis.

Antra pusė boksininką palaikė pačiais sunkiausiais laikotarpiais. Jis iki šiol prisimena jos pasakytus žodžius, kurie išties motyvuodavo tuomet, kai gyvenant JAV teko susidurti su dideliais finansiniais ir psichologiniais sunkumais.