Pas geriausius savo srities meistrus žinių įgijusios kaunietės Solveiga ir Evelina savo rankomis gaminamais skanėstais visus norinčiuosius lepina dviejose „Ledainėse“ – Laisvės alėjoje bei senamiestyje.

„Labai mėgstu avietes, o kai jų tekstūrą, natūralų skonį, kvapą galiu pajusti deserte, telieka žinoti – laukia gera diena“, – šypsosi grupės „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas-Fara.

Lietuvaičių užsienyje įgytą patirtį bei nuolat atnaujinamas žinias pagyrė ir grupės „16 Hz“ lyderis Petras Jucevičius, nekilnojamojo turto ekspertė Natalija Martinavičienė, dainininkės Giulija ir Monika Falcon, renginių vedėjas Giedrius Gustas, grožio ekspertė Juana Balkevičienė, aktoriai Rita ir Marius Sekmokai.

Ledainės atidarymo akimirkos – galerijoje:

Komplimentų lietuviškų šeimos ūkių bei garsiausių konditerių patirtį derinančioms seserims negailėjo ir su mažaisiais į degustaciją atėję svečiai: šokių treneriai Gintarė ir Tomo Slausgalviai, rašytoja Jovita Mazina, tapytoja Gintė Ramutytė, plaukų priauginimo meistrė Gintarė Armalė su vyru, verslo konsultantu Andriumi.

Visi jie sutartinai pabrėžė, jog šiais laikais tėvams yra itin svarbu, iš kokių žaliavų yra gaminami vaikų dievinami desertai.

„Kai šeimoje atsiranda mažųjų, produktų kokybei ir kilmei tampi itin reiklus“, – paatvirauja G. Ramutytė.

„Mes žinome, ko norime ir ką galime pasiūlyti žmonėms. Kad lankytojai geba atskirti madą ir tikrąsias vertybes, jau ne kartą įsitikinome. Tad, mūsų tikslas yra eiti sunkesniu, bet išgrynintu keliu bei dovanoti žmonėms tuos potyrius, kokių yra vertas kiekvienas“, – sako Solveiga ir Evelina.