Apie tai, kad geromis nuotaikomis olimpiadą palikusios poros laukia ne ką mažesnė šventė Lietuvoje, „Delfi“ užsiminė pati K. Nacickaitė.

„Per savaitę – du rimti įvykiai. Ir švęsime vienu ypu dvi šventes“, – pakiliai nusiteikusi teigė ji.

 Dimeo van der Horstas, Kamilė Nacickaitė

Grįžusi į Lietuvą, viena perspektyviausių šalies krepšininkių Klaipėdoje spėjo draugių kompanijoje atšvęsti ir savo mergvakarį, o šeštadienį, artimiausių ir svarbiausių žmonių akivaizdoje, K. Nacickaitė ir Dimeo van der Horst prisiekė amžinąją meilę vienas kitam.

Dar 2023-ųjų kovą K. Nacickaitė socialiniuose tinkluose pasidalijo žinia apie įvykusias sužadėtuves. Instagrame ji paskelbė nuotrauką, kurioje matyti nesuvaidintos poros emocijos ir krepšininkės ranką papuošęs sužadėtuvių žiedas. Lemtingąjį „Taip“ K. Nacickaitė mylimajam krepšininkui ištarė Venecijoje.

Kaip anksčiau buvo rašoma portale „Delfi“, viena Lietuvos moterų didžiojo krepšinio rinktinės lyderių pirmadienį istorinėje Konkordo aikštėje iš tribūnos stebėjo, kaip Nyderlandų komanda triuškinančiu rezultatu 20:9 nustūmė jos tautiečius nuo finalo.

34-erių šiaulietė neslėpė, kad jai buvo sunku net ir suskaičiuoti, kiek sykių jos buvo paklausta, ką palaikys olimpinio 3x3 krepšinio turnyro pusfinalyje.

„Ne pirmą kartą lietuviai su olandais žaidė, tiesiog dar niekada rungtynės nebuvo tokios svarbios. Tad labai daug kam buvo smalsu, už ką sirgsiu. Manau, visi supras, jog palaikau būsimą vyrą. Galų gale, realizavosi geriausias scenarijus, kokį tik galėjau įsivaizduoti“, – „Delfi“ sakė K. Nacickaitė.

Vėliau, mylimajam krepšininkui jau pasidabinus aukso medaliu, Instagrame K. Nacickaitė jam skyrė gražių žodžių kupiną įrašą.

„Vis dar jaučiuosi kaip sapne... Vau! Taip velniškai didžiuojuosi šiuo žmogumi! Didžiuojuosi, galėdama vadintis Dimeo van der Horst žmona“, – emocijų negalėjo nuslėpti ji.

„Ateities vaikai ir anūkai niekada nenustos girdėti, koks tu puikus! Nekantrauju, kada galėsiu girtis tavimi kiekvieną dieną iki gyvenimo pabaigos! Aš myliu tave, mano sielos drauguži! Didžiuojuosi tavimi! Dabar susituokime su tuo prakeiktu medaliu!“, – toliau tęsė K. Nacickaitė.

Į aistringus mylimosios sveikinimus komentarų skiltyje sureagavo ir pats olimpinis čempionas.

„Ačiū tau, mano gyvenimo meile. Laikas mėgautis mūsų gražia kelione kartu“, – rašė Dimeo van der Horst.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją