Prezidento renginyje Vitulskiai dalyvavo antrą kartą. „Visada labai malonu sulaukti tokio pakvietimo, esame pagerbti. Džiaugiamės“, – sakė Erika.

Merūnui ir Erikai teko garbė pažinti prezidento šeimą. „Kadangi pagrindinė vertybė – šeima, sutapo, dėl to taip ir atsitiko, kad susibendravome ir palaikome ryšį“, – komentavo Erika.

Anot Merūno, vis labiau jo akyse ryškėja ryžtingas G. Nausėdos charakteris.

„Ryškus, centruotas žmogus, kuris reikiamu metu padaro labai rimtus dalykus. Pandemijos laiktarpis, Ukrainos reikalai ir visa kita. Tai kaip nepalaikysi antrą kadenciją“, – kalbėjo operos solistas.

Erika Vitulskienė, Merūnas Vitulskis

Pora į svarbų renginį atvyko ypač elegantiškai pasipuošę. Pamatęs svarbiam renginiui pasiruošusią žmoną Merūnas negailėjo liaupsių: „Iškart pasakiau, kad atrodo nuostabiai“.

Pasiteiravus, ar Merūnas nėra iš tų vyrų, kurie bamba, jeigu moteris ilgiau užtrunka vonioje, Erika nusijuokė: „Oi, ne, čia aš iš tų moterų, kurios bamba“.

„Ji ne iš tų variantų, kuri labai ilgai ruoštųsi. Pamatytumėte, kaip greitai ji sugeba pasiruošti. 10-15 minučių ir atlikta viskas – nuo makiažo iki aprangos. Kuo kaip vyras galiu pasigirti, tai, kad mano žmona sugeba greitai pasiruošti“, – pasidžiaugė Merūnas.

„Aš tiesiog nenumatau tam ilgesnio laiko. Aišku, gal ir yra smagu moteriai medituoti ruošiantis, ilgai dažytis raudonai lūpas. Jeigu turėtum galimybę ruoštis viena, gal ir faina medituoti. O kai aplink yra vaikai, kurie spaudžia, kalbina, tada tiesiog norisi greičiau susiruošti“, – paaiškino Erika.

„Ji žino savo limitus“, – pridūrė Merūnas.

„Delfi“ primena, kad priėmimas Prezidentūroje prasidėjo 19 valandą. Garbūs kviestiniai svečiai į tradicinį priėmimą pradėjo rinktis gerokai anksčiau – jau prieš valandą šalia šventės vietos ėmė rikiuotis didžiulė eilė.

Į priėmimą pakviesti žmonės, kurių susirinko apie du tūkstančius, buvo pasipuošę šventiškai, kaip ir nurodė kvietime padiktuotas aprangos kodas, bei spindėjo pakilia nuotaika. Čia buo galima sutikti įvairių miestų merus, savivaldybių atstovus, politikus, žurnalistus ir kultūros bei pramogų verslo atstovus.

Ypatingos šventės nepraleido Kauno meras Visvaldas Matijošaitis su žmona, eurokomisaras Virginijus Sinkevičius su mama, atlikėjas Linas Adomaitis su žmona, prodiuseris Mantas Bertulis su nauja mergina, aktore Ugne Zavistauskaite (šis vakaras tapo oficialiu poros debiutu, apie tai daugiau skaitykite paspaudę čia), prieštaringai vertinamas aktorius Žilvinas Tratas, kurio vizitas sukėlė pasipiktinimą, legendiniai šokėjai, treneriai Jūratė Norvaišienė ir Česlovas Norvaiša, operos solistas Merūnas Vitulskis su žmona bei kiti.

Į neeilinį renginį su palyda atvyko ir prezidentas Valdas Adamkus.

Valdas Adamkus

Verta pastebėti, kad tokios iškilmingos puotos šalyje nėra rengiamos dažnai, todėl joms vykstant kaskart sužadinamas visuomenės smalsumas. O lietuvius domina ne tik pats svečių sąrašas, bet ir tai, kaip kviestinė publika pasipuošia tokioms iškilmėms.

Šiemet svečiai savo kvietimuose rado aiškų aprangos kodą – Smokingas. Tai reiškia, kad vyrams puoštis dera juo arba tamsiu kostiumu, o moterims patariama vilkėti vakarinę suknelę.