M. Vžesniauskaitė antradienio vakarą socialiniuose tinkluose pasidalijo keliomis šeimos akimirkomis, kuriose ji yra įamžinta su vyru J. Caudwellu ir sūnumi Williamu Johnu pirmosios jo dienos „Yarlet“ darželyje proga.

Nuotraukose matyti, kad tamsiai mėlynos spalvos uniforma ir ryškiai raudonais marškinėliais bei tokios pačios spalvos kojinėmis pasipuošęs Williamas Johnas jautėsi itin laimingas. Panašu, kad iš jo veido visą dieną nedingo šypsena.

„Pirmoji Williamo Johno diena darželyje“, – rašė šalia įamžintų akimirkų M. Vžesniauskaitė.

Po šiuo įrašu šeima sulaukė daugybės teigiamų komentarų, žmonės neslėpė pastebėję, koks linksmas yra sūnus.

„Kokia pasisekė mokyklai, turinčiai šį vaiką. Sėkmės!“, „Nuostabu, atrodo labai laimingas!! Tiek daug gražių pirmosios dienos vaikų nuotraukų priešais tas duris. Sėkmės, Williamai“, „Dieve, jis atrodo toks suaugęs su uniforma... Koks nuostabus“, – rašė M. Vžesniauskaitė komentatoriai.

„Delfi“ primena, kad 71 metų J. Caudwellas, užaugęs mamos namelyje ant ratų, prisipažino, jog dabar jo turtas vertinamas pusantro milijardo svarų, o svarbiausia išmokta gyvenimo pamoka – kaip iš toli atskirti tas moteris, kurias domina tik jo pinigai, rašė „The Sun“. Šiuo metu jis yra vedęs lietuvę olimpietę Modestą Vžesniauskaitę, jiedu augina dvi bendras atžalas.

„Sunday Times“ turtingųjų sąraše esantis milijardierius prisipažino, jog kilo iš vargingos šeimos.

Milijardierius dabar gyvena prabangiuose namuose Meifero rajone, Londone, bet buvo laikas, kai kartu su mama glaudėsi namelyje ant ratų Stoke prie Trento. 1987 metais verslininkas pradėjo prekiauti mobiliaisiais telefonais, o po beveik dviejų dešimtmečių savo verslą „Phones4u“ išaugino iki 1,46 mlrd. svarų vertos imperijos.

J. Caudwellas sakė, kad per gyvenimą išmoko vieną vertingą pamoką – iš toli užuosti žmones, kuriems įdomūs tik jo pinigai. 71 metų verslininkas „Sunday Times“ sakė: „Niekada negali žinoti, bet man atrodo, kad iš toli galiu atskirti tokius žmones. Jie neatlaiko nė penkių minučių pokalbio su manimi, mano klausimų“.

Kai susipažino su pirmąja žmona Kate McFarlane, pinigų neturėjo, gyveno mamos namelyje ant ratų – ten jiedu liko gyventi ir po vestuvių. Kai po 25 metų santuokoje 2001 metais pora pasuko skirtingais keliais, verslininkas suprato, jog turi būti labai atsargus rinkdamasis antrąją pusę. Tas pats jausmas neapleido ir po skyrybų su ilgamete partnere Claire Johnson 2014 metais, su kuria praleido penkiolika metų.

J. Caudwellas paaiškino, kad išmoko rengti „savotiškus interviu“ – moterims apie tai net nenumanant.

Dabartinė milijardieriaus mylimoji – 31 metais jaunesnė lietuvė M. Vžesniauskaitė testą išlaikė. Vieną dieną stovėdamas ant kranto su nauja mylimąja verslininkas parodė jai savo prabangią jachtą „Titania“: „Nuo tada ji man visada sako: buvo nejauku, kai apsikabinai, ir dar nejaukiau, kai pasakei, kad ten tavo jachta. Pamaniau, kad dar vienas turtuolis bando mane nusipirkti“.