R. Klimaitytė, dabar dainuojanti grupėje „Sirenos“ kartu su Alvyda Chmelevskyte, paviešino nuotrauką, kurioje „Pop Ladies“ merginos dėvi aukso ir juodos spalvos sukneles. Anot dainininkės, šios suknelės labai primena tas, kurias jos dėvėjo dar 2012 metais, kai grupėje buvo ne dvi, o keturios merginos, o pati grupė vadinosi „Kitokios“. Renata patikslino, kad tąkart „Kitokioms“ kostiumus siuvo Agnė Biskytė.

Dainininkė patikino, kad ne ji įžvelgė panašumų šiose nuotraukose, o gerbėja, kuri atsiuntė ir daugiau pavyzdžių.

Pasidomėjus, ar merginos ir pačios kartais pamato, kad kitos merginos įkvėpimo semiasi iš jų sceninių kostiumų, R. Klimaitytė nusijuokė: „Dažnokai. Pripratusios, jau ne pirmas kartas“.

Anot gerbėjos, atsiuntusios Renatai laišką, „Pop Ladies“ nukopijavo ir kitus, baltų sceninių drabužių komplektus. Be to, panašumų įžvelgė ir vaizdo klipuose. Esą „Sirenų“ dainos „Prašau“ vaizdo klipas, kuris buvo paviešintas šių metų rugsėjo 29-ąją, primeną „Pop Ladies“ dainos „Tik Naktis“ vaizdo klipą, kuris gerbėjams buvo pristatytas beveik po mėnesio, spalio 19-ąją.

Grupės "Pop Ladies" ir "Kitokios"

DELFI susisiekus su Natalija Bunke, ši, išgirdusi „Sirenų“ gerbėjos įžvalgas, tik nusijuokė. Esą daugelis jos grupės merginų kostiumų yra dažnai koreguojami, iš senų kostiumų paruošiami nauji ir panašiai. „Kai kurie kostiumai yra dar nuo grupės YVA laikų, – tikino Natalija. – Neišmečiau nė vienų kostiumų, daugelį jų persiuvu.“

Natalija su grupe šias blizgias sukneles su juodais šleifais dėvėjo dar 2014-ųjų metų pabaigoje. Tąkart merginos įsiamžino šmaikščioje nuotraukoje, kur visos kartu demonstravo nėščiųjų pilvukus.

Grupės "Pop Ladies" ir "Kitokios"

Anot N. Bunkės, auksinės suknelės buvo pirktos parduotuvėje, o juodus šleifus pritaikė pati Natalija. Beje, juodus šleifus merginos pritaiko ir prie kitų suknelių (panašius juodus šleifus merginos dėvėjo dar 2014-ųjų viduryje, televizijos studijoje atlikdamos dainą „Tavasis bučinys“ – DELFI).

Kaltinimų strėlės smigo ir už baltas sukneles. „Tas sukneles siuvo Ruslanas Ribakovas dar YVAI. Tuo metu, pamenu, buvau nėščia. Jos visiškai nepakeistos, tokias, kokias dėvėjo YVA, buvo užsidėjusios ir „Pop Ladies“ merginos“, – DELFI pasakojo Natalija.

Anot N. Bunkės ji į tokius kaltinimus nekreipia dėmesio ir nereaguoja rimtai, esą tokius kaltinimus pateikiančios merginos tiesiog siekia pigios reklamos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)