„Mes iš viso žiedų nenorėjome“, – pokalbį su šypsena pradėjo E. Mildažytė, neslėpusi, kad apie tai iš pradžių net nebuvo pagalvota.

Vis tik viską pakeitė Sauliaus noras ant mažojo piršto pasidaryti žiedą su Pilinkų šeimos herbu. Šis simbolis papuošė ne vieną šeimos šventę, o dabar laidų vedėja sugalvojo, kad turėtų tapti puošmena ir per jiems svarbią dieną.

„Kadangi Saulius linkęs į visokias istorijas, aš jam ir sakiau: „Klausyk, tas žiedas šia proga tau bus ir prisiminimas.“ Mums nereikia aiškinti viens kitam ar visuomenei, kad jis ženotas ar ką, nes mūsų amžiuje gali ir užmiršti. Nieko baisaus. Bet mes niekur to žiedo Lietuvoje neradome, o aš Rūtos, savo dukros, nenorėjau prašyti. Jai būtų nelabai įdomus toks užsakymas, nes tai tiesiog užsakymas, o, jei ir paprašyčiau, ji neimtų pinigų, tai jai būtų nuostolis“, – Delfi pasakojo E. Mildažytė.

Edita Mildažytė ir Saulius Pilinkus

Todėl kelionės į Izraelį metu pora nusprendė užsukti į vietinę krautuvėlę, apie kurią papasakojo Sauliaus draugas, skulptorius Dovydas Zundelovičius.

„Prie pat jo parduotuvės buvo deimantų biržos. Jis mums sakė nueiti į bet kokią krautuvę, nes jų pilna. Mes iš tikrųjų nusipirkome ganėtinai pigiai. Ir tada staiga žiūriu, kad jis sėdi, šypsosi ir galvoju: „O, matai, kaip tik man.“ Nes jau žinau, kad man nereikia nei vaikų gimdyti, nei turėti savo gyvenimą amžiams, o simbolika tikrai labai graži. Du žmonės, bet kartu ir atskirai su savomis istorijomis ir gyvenimais“, – pasakodama apie vestuvinį žiedą šypsojosi Edita.

Bet jei pagalvojote, kad žinomos moters vestuvėse buvo tik vienas reikšmę turintis žiedas, labai klystate, mat ji nutarė nusipirkti ir antrąjį žiedą.

„Antrą nusipirkau su šešiais mazgeliais. Suskaičiavau, kad dabar yra mano trys biologiniai vaikai ir Sauliaus trys, tai per abu išeina šeši. Pagalvojau, kad už šešis jau turiu didelę atsakomybę. Žiedą nusipirkau, nes man nebuvo gražu tik ant mažojo piršto. Tokiu būdu žiedai susikomplektavo ir aš jais esu labai patenkinta“, – šyptelėjo E. Mildažytė.

Abu žiedai tiek laidų vedėjai, tiek S. Pilinkui tapo svarbaus įvykio prisiminimu: „Nutarėme save apdovanoti. Visada sugalvoju kažkokių prasmių, idėjų.“

Edita Mildažytė ir Saulius Pilinkus

Delfi pasiteiravus, ar po vestuvių pora pradėjo jausti kokius nors pokyčius, laidų vedėja prisipažino, kad S. Pilinkui nieko nepasikeitė, o štai jai – pasikeitė.

„Aišku, jis pradėjo su manimi labai gražiai elgtis, tai įdomu, ar ilgam. O man pasikeitė, nes aš pati sau priėmiau sprendimą. Sakė, kad iki mirties žino, jog mane reikia gaudyti, nes esu neprognozuojama. Nutarėme, kad reikia rengti vestuves, nepaisant to, kad su juo visą laiką gyvenau. Bet tai irgi nieko nereiškia. Žodžiu, čia su mumis, bobutėmis, nejuokauk, mes ne kokios jauniklės“, – juokdamasi sakė ji.

Delfi primena, kad penktadienį E. Mildažytė ir S. Pilinkus susituokė Nidos prieplaukoje.

„Dabar tai jau oficialu! „Daiktų istorijos" nuo šiol – šeimyninis reikalas!“, – pranešama laidos, kurią veda S. Pilinkus, feisbuko puslapyje. Ten penktadienio popietę buvo pasidalinta ir keliomis nuotraukomis iš ceremonijos.

„Plaukiam ženytis!“, – dar penktadienio rytą feisbuke pažymėjo moteris ir pasidalijo nuotrauka, kurioje įsiamžino su būsimu vyru.

Kaip garsi žurnalistė sakė naujienų portalui lrytas.lt, vestuvės bus neįprastos – jos įvyks ne bažnyčioje, o Nidos prieplaukoje. Ten pora atplauks iš Kauno istoriniu laivu „Raketa“.

„Liudininkais bus mano sesuo ir Sauliaus brolis. Po tuoktuvių pasivaikščiosime po Nidą. Po to – vėl laivu iki Kauno, tada autobusu – į Vilnių“, – lrytas.lt sakė E. Mildažytė.

Apie santykius su TV laidų vedėju Sauliumi Pilinkumi E. Mildažytė prabilo 2020-ųjų metų pabaigoje.

Delfi primena, kad prieš metus E. Mildažytė apie santykius su Sauliumi Pilinkumi prabilo Delfi TV laidoje „Nepatogūs klausimai“. Tąkart jos buvo paklausta apie brandą ir santykius – ar meilė brandesniame amžiuje tokia pat aistringa kaip ir jaunystėje?

„Be jokios abejonės, jausmai neturi amžiaus. <...>. Aš pati savo aplinkoje mačiau labai nelygios meilės atvejų, kai moteris yra žymiai vyresnė už vaikiną. Ir atsimenu, kaip jis išdidžiai eidavo per kiemą šalia tos moters, kuri, mano akimis, buvo niekuo neypatinga. Manau, svarbu, kad meilė apskritai būtų gyvenime.

Jūsų kartos didžioji problema yra ta, kad bijot skausmo, nes bet kokia gelmė yra skausmas, bet kokie jausmai yra rizika, čia sėkmė nebūtinai tau šypsosi. Bet jeigu nebandysi, niekada nieko ir nesužinosi, – šypsojosi Edita Mildažytė ir čia pat atsakė ir į klausimą, ar šiuo metu yra įsimylėjus. – Aš visada įsimylėjusi. Su Sauliumi yra greičiau draugystė, bet tokia rimta. Tačiau kai jis atsiduria reanimacijoje, nes jam eilinis infarktas, tada pagalvoju, kad turbūt meilė. Kuo toliau gyveni, tuo aiškiau darosi, kad rytoj jam, užporyt man – niekas jau nieko nebestebina.“

Delfi primena, kad E. Mildažytės vyras Gintas Vyšniauskas mirė 2016-ųjų metų pradžioje. Jis dvejus metus kovojo su sunkia onkologine liga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją