Kaip anksčiau rašė „Delfi“, Bgirl Nicka startavo B grupėje kartu su Okeanijos čempione 36-erių Bgirl Raygun iš Australijos, pasaulio čempionato bronzine prizininke 16-mete Bgirl Syssy ir amerikiete 21-erių Bgirl Logistx.

Dominika Banevič - BGirl Nicka Paryžiaus olimpinėse žaidynėse

Į pirmąją kovą D. Panevič-Bgirl Nicka stojo su pasaulio čempionato bronzine prizininke prancūze. Abiejų šokėjų pasirodymas buvo stiprus. Po dviejų raundų – 1:1. Po pirmojo raundo buvo pranašesnė prancūzė (5-4), antrąjį laimėjo lietuvė (7-2). Per abu raundus teisėjai daugiau balų skyrė septyniolikmetei lietuvaitei BGirl Nickai (11-7).

Dominika Banevič - BGirl Nicka Paryžiaus olimpinėse žaidynėse

Susižavėjimo dviejų grupės favoritėmis laikomų šokėjų pasirodymu negalėjo nuslėpti ir kovą iš arti stebėjęs reperis Snoop Dogg. Jam šiandien buvo patikėta ypatinga misija – atidaryti B grupės kovas, specialia lazda duodant sutartinį ženklą.

Snoop Dogg Paryžiaus olimpinėse žaidynėse

Pasibaigus įnirtingai lietuvaitės Bgirl Nicka ir prancūzės Bgirl Syssy kovai, iš vietos pakilęs reperis šokėjoms skyrė karštus savo aplodismentus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją