Visos grupės „Šeškės“ narės puošėsi panašios tematikos perregimais drabužiais, tačiau, ko gero, visi sutiks, kad Godos įvaizdis buvo seksualiausias. Gal net pats seksualiausias visų svečių būryje.

Žinoma moteris vilkėjo kūno linijas išryškinančią suknelę, pro kurią buvo matyti juodas triko, apnuoginantis jos kojas bei dekoltė sritį.

Ypatingą vakarą grupės „Šeškės“ narės savo įvaizdį patikėjo profesionalams.

„Puošė mus visas Gabija Mikalauskaitė. Per tiek metų mes esame jau atsirinkusios savo komandą, savo žmones, kurie mus konsultuoja visais klausimais, jie yra savo srities profesionalai, mes jais ir pasikliaujame. Tai yra svarbu, nes tu negali atrodyti bet kaip viešojoje erdvėje, nes tu vis tiek reprezentuoji save ar grupę, o šįkart ir renginį – kino filmą „69 išpažintis“, – pasakojo G. Alijeva.

Pasiteiravus, kiek laiko truko pasiruošimas, pašnekovė tikino, kad visai nedaug, mat ilgametė profesinė patirtis turi nemažai pliusų.

„Labai greitai, nes kiekvienas dirba savo darbą. Stilius jau buvo suruoštas iš anksto, beliko makiažas ir kelias nuo Kauno iki Vilniaus. Iš šono gali atrodyti, kad tai – ilgas procesas, tačiau mes gyvename tame, esame įpratę suktis greitai. Šįkart makiažą darėmės ne pačios, bet pačios vakarinį grimą sugebame atlikti ir per 15 minučių. Per tiek metų scenoje tu jau žinai visus niuansus, žinai, ką ir kaip reikia daryti“, – neslėpė ji.

Ne paslaptis, kad kuriant filmą jo užkulisiuose virė grupės pokyčiai. Skelbiama, kad oficiali grupės „69 danguje“ narė teliko Nijolė Pareigytė, o Goda bei jos kolegės K. Krysko ir I. Martinkėnaitė įkūrė naują kolektyvą, pavadinimu „Šeškės“.

Apie tai ir dar daugiau skaitykite kitame „Delfi“ straipsnyje. Tai pat sužinoti, kodėl premjeroje nebuvo Nijolės Pareigytės bei Egmonto Bžesko – galite sužinoti čia.

Be to, ne ką mažiau dėmesio renginyje sulaukė ir atlikėjas Stano, į premjerą atvykęs su žavia dama.