S. Lipnė – jau ne vienerius metus viešumoje matoma ir tūkstančių žmonių dėmesį savo kuriamu turiniu kasdien pritraukianti verslininkė bei nuomonės formuotoja. Nors moteris išgarsėjo dar besilaukdama trynukų, socialiniuose tinkluose šiandien ji ne tik demonstruoja savo šeimos gyvenimą, bet ir sėkmingai puoselėja asmeninį prekinį ženklą.

Nors dažnam galėtų atrodyti, kad garsūs nuomonės formuotojai savo sekėjams rodo bene kiekvieną savo gyvenimo žingsnį, dalyvaudama Artur Swan-Lebedenko naujausiame tinklalaidės epizode S. Lipnė ryžosi išties atviram pokalbiui apie tai, kas šiame darbe lieka už kadro ir ko viešinti bei pasakoti savo sekėjų armijai kartais nesinori.

„Praeitais metais aš buvau pastojusi. Tuo metu aš buvau Ispanijoje, tada mes keliavome Brazilijoje. Na, ką reiškia keliavome – aš mėnesį gulėjau lovoje ir vėmiau, o mano vaikai keliavo su vyru. Man buvo labai blogai“, – pasakojo S. Lipnė.

Ko gero, Simonos turinį stebintys žiūrovai šiandien prisimena, kad tada niekam negalėjo kilti net ir menkiausias įtarimas, jog S. Lipnė susiduria su vienokiomis ar kitokiomis sveikatos problemomis. Moteris ir toliau sėkmingai dalijosi kelionės įspūdžiais Instagrame, paslėpdama tamsiąją atostogų pusę, o rimtų veiksmų dėl savo savijautos ėmėsi tik grįžusi į Lietuvą.

„Aš grįžau į Lietuvą, man tikrai buvo labai blogai. Buvau mėnesį nevalgiusi, prasidėjo didžiulės sveikatos problemos, bet aš nenorėjau važiuoti į ligoninę. Aš labai turiu nuojautą. Turėjau nuojautą, kad, jeigu aš nuvažiuosiu į ligoninę, būtinai informacija nutekės kažkur“, – apie savo baimę prabilo S. Lipnė.

Simona Lipnė ir Mindaugas Lipnius

Dėl šios priežasties, siekdama išvengti nepageidautino dėmesio, kurį laiką ji lankėsi privačioje klinikoje.

„Tada aš savaitę važinėjau į privačią kliniką, leidausi lašelines, o tada važiuodavau namo ir toliau vemdavau, gulėdavau. Paskutinį kartą susilašinau ir supratau, kad nebegaliu – kiek aš save apgaudinėsiu? Man labai blogai. Paskambinau savo daktarei ir sakau: aš atvažiuoju, nes man jau tikrai yra riba“, – prisiminė S. Lipnė.

Laimei, taip sveikatai reikalinga pagalba Simonai tada buvo suteikta. Pasirodo, kad viskas buvo daug rimčiau nei buvo galima tikėtis.

„Mane patikrino. Pasirodo, mano vaikas buvo visiškai apsigimęs, turėjo milijoną ligų. Jis būtų arba mano pilve miręs, arba aš būčiau pagimdžiusi negyvą vaiką. Baisūs dalykai. Man padarė išvalymą ir niekur aš tuo pati nesidalinau – natūralu“, – sakė S. Lipnė.

Vis dėlto, jos nuojauta buvo teisinga, mat, pasak Simonos, jos asmeninės sveikatos problemos jau netrukus buvo išviešintos.

„Praėjo koks mėnuo ir atkasė discordas žodis į žodį tai, kas man buvo padaryta. Aš nuėjau pas savo daktarę ir sakau: žiūrėkit, yra taip. Ji buvo šoke. Ji išvis apie tokius dalykus nei supranta, nei žino – ji toli nuo to. Sako: Simona, bet čia yra moksliniais terminais parašyta. Tada buvo labai šlykštu. Aš per Instagramą nieko nenorėjau pasakoti ir net galvojau, kad nepasakosiu šio dalyko“, – pripažino moteris.

Simona Lipnė su šeima Tenerifėje

Pasak Simonos, ne gana to, kad jai ir jos šeimai buvo sunku susitaikyti su užklupusia skaudžia realybe, prie viso to dar ir teko kentėti dėl tokio žmonių nesąmoningumo.

„Mano šeimai buvo labai sunku, man buvo sunkus etapas, o kažkas sugalvojo tai nutekinti kaip pletką, tipo bajeris. Tokios situacijos yra labai nemalonios, kai tai liečia sveikatą, vaikus, tavo šeimą“, – teigė S. Lipnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)