Pirmadienį V. Siegel socialiniuose tinkluose su sekėjais pasidalijo jautriu įrašu. Moteris teigė, kad jos dukra Nicolė jau eina į pirmą klasę. Verslininkė neslėpė, kad mokslo metų pradžios proga užplūdo emocijos, prisiminus, kokia dukra dar visai neseniai buvo maža.

„Šiandien mūsų namus užliejo emocijų jūra... Negaliu patikėti, kad mūsų mažoji Nicolė jau pirmokė! Nuo pat ryto neatsiginu ašarų – tai ne tik džiaugsmas ir pasididžiavimas, bet ir gilus ilgesys tos mažosios, kuri kasdien auga ir tampa vis savarankiškesnė.

Atrodo, dar vakar glaudžiau ją prie krūtinės, o šiandien jau turiu paleisti jos rankutes, kad pati atrastų savo kelią. Tos mažos kojytės, kurios taip mielai trepsėjo po namus, dabar tvirtai žengs mokyklos koridoriais.

Eik drąsiai, svajok, mokykis ir žinok, kad mama ir tėtis visada bus šalia, su ištiestomis rankomis ir besąlygine meile. Tu mūsų mažas stebuklas, mūsų gyvenimo prasmė. Mes taip tavimi didžiuojamės, mūsų brangiausioji“, – socialiniuose tinkluose rašė V. Siegel.

Po nuotraukomis, kuriose pozuoja su buvusiu sužadėtiniu, Nicolės tėčiu D. Bunkumi, V. Siegel sulaukė daug sekėjų komentarų.

„Sveikinu! Gražuolė Nikolytė!“, „Kokia graži šeima ir kaip gretai užaugo Nicolė“, „Kaip greitai vaikai auga... Kokia didelė jau Nicolytė. Sėkmingų, įdomių ir įsimintinų jai mokslo metų“, „Labai graži šeima“, – rašė sekėjai.