„Tokių Atminimo dienos savaitgalio keliautojų skaičių nematėme jau beveik 20 metų“, – gegužės 13 d. pranešime sakė „AAA Travel“ vyresnioji viceprezidentė Paula Twidale.

Transporto saugumo administracija taip pat pranešė savo prognozes: pirmą kartą per vieną dieną „kažkuriuo metu šią vasarą“ visos šalies mastu bus patikrinta daugiau nei 3 mln. keleivių.

Turizmo srityje paklausa išlieka rekordiškai didelė.

Ir ne tik Jungtinėse Valstijose. Panašu, kad šiais metais turistų skaičius visame pasaulyje pagaliau grįš į ikipandeminį lygį, kaip rodo naujausi Pasaulio ekonomikos forumo (PEF) tyrimai.

Jei esate tarp milijonų žmonių, artimiausiais mėnesiais planuojančių keliones, pateikiame keletą svarbiausių sektoriaus pokyčių, kurie gali turėti įtakos jūsų kelionei.

„Viskas įskaičiuota“ kurortai dar labiau judės prabangos link

„Marriott Hotels International Inc“, „Hilton Hotels Holdings Corp.“ ir „Hyatt Hotels International Inc.“ daug vilčių deda į „viskas viename“ atostogų modelį ir atidaro naujus objektus tokiose populiariose vietovėse, kaip Meksikos Majų Rivjera ir Dominikos Respublikos Punta Kana. Čia su „viskas įskaičiuota“ kurortais susiję standartai stipriai kyla