„Suprantu, kad restoranai taiko antkainius už teikiamas paslaugas, bet rimtai... Vynas, kainuojantis 6,45 Eur parduotuvėje ir lygiai tas pats restorane už 45 eurus!“, – socialinio tinklo „Facebook“ grupėje rašo vyras, sakydamas, kad toks antkainis yra „nusikalstamas“.

Jis neatsakė į „Delfi“ prašymą plačiau pakomentuoti situaciją, o vyninė žadėjo nebent vėliau papasakoti apie savo meniu.

Ginčas kilo dėl nestipraus itališko raudono vyno, kurio kaina Lietuvos arba Estijos parduotuvėse svyruoja tarp 6 ir 8 eurų. Tačiau, remiantis to vyro teiginiais, butelis vyninėje kainuoja jau 45 eurus.

Ekspertai: kainą gali lemti ir restorano vieta

„Delfi“ kalbinti ekspertai sako, kad restoranų kainų atotrūkį nuo matomų parduotuvėse iš dalies galima paaiškinti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)