Kitų metų pavasarį vestuves planuojanti Viktorija „Delfi“ įvardijo, jog bando tilpti į 6 tūkst. eurų biudžetą. Tačiau tuo pačiu kiek jai teko domėtis, reikia atsidėti dar 10 proc. Papildomai, nes išlaidos padidėja. Visgi, būsima nuotaka tikisi, kad į nusimatytas ribas pavyks sutilpti.

„Kol kas mes, aišku, esame apmąstymų stadijoje, ką pasirinkti. Ar sodybą, ar Vilniuje rasti kokią vietelę. Viskas priklausys, matyt, nuo to, kokios bus kitos išlaidos. Bet iš esmės šiuo metu prioritetas yra lokacija ir jai bus išleista daugiausiai“, – kalbėjo Viktorija.

Ji pabrėžė, kad norisi kokybės, tačiau nesinori ir permokėti, todėl ieškos būdų, kaip pasidaryti gražias vestuves, tačiau neišleistų labai daug.

„Ieškosim būdų, kaip pasidaryti gražias vestuves ir nepermokėti. Norėtųsi gamtoje, todėl ieškosime vietos, kurioje galima būtų leisti laiką tiek lauke, tiek viduj jei orai suprastėtų“, – tikino pašnekovė.

Viktorija paminėjo, kad jų vestuvių vizija ganėtinai kukli – jaunieji pageidauja tiesiog gerai praleisti laiką gamtoje esant geram orui, gražiai padekoruotoje aplinkoje.

Kaip atrodytų vestuvės už 5 tūkst. ar 10 tūkst. eurų?