Skrydžiai į Insbruką – tai nauja skrydžių iš Rygos tinklo kryptis, kuria nuo gruodžio 22 d. bus skraidoma kartą per savaitę sekmadieniais. Insbrukas yra unikalioje vietoje, netoli garsių slidinėjimo kurortų, tarp kurių Sankt Antonas, Išglis ir Stubajaus ledynas, ir yra pagrindiniai vartai žiemos sporto entuziastams. Be Vienos ir Zalcburgo, tai bus trečioji „Air Baltic“ kryptis Austrijoje.

Skrydžius į Hurgadą ir Šarm el Šeichą oro bendrovė nuo šiol vykdys reguliariaisiais reisais į abi vietas du kartus per savaitę. Skrydžiai iš Rygos į Šarm el Šeichą prasidės nuo spalio 25 dienos, o į Hurgadą – nuo spalio 26 dienos.

Ateinantį žiemos sezoną oro bendrovė planuoja pradėti vykdyti šešis naujus maršrutus iš Baltijos šalių – keturis iš Rygos, vieną iš Talino ir vieną iš Vilniaus. Viena iš šių krypčių – Madeira, į kurią iš Rygos bus vykdomi du savaitiniai skrydžiai.

„Air Baltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos, skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione.