Nuo 2009-ųjų buvęs emigrantas Anglijoje G. Lipinskas dar nė metų negyvena ir naują savo verslą kuria gimtojoje Lietuvoje. Akademijoje, šalia Kauno, savo rankomis ir padedamas tėčio per 3 mėnesius suremontavo 140 kvadratinių metrų patalpas. Jis įrengė cechą – mažą daryklą su italų gamintojų įranga, kurioje kol kas nedirba samdomi darbuotojai ir gamina 4 skonių kombučią.
2022.05.27 06:30
Jaunojo verslininko Giedriaus Anglijoje nesulaikė net darbas Gordono Ramsay restoranuose: grįžo kurti verslą Lietuvoje
www.DELFI.lt
FOTO:
Jauno verslininko Giedriaus Lipinsko kelyje buvo visko: sintetinių jausmų, beprasmybės, alinančio darbo. Dabar yra kombučia. Šis gėrimas verslininkui – tik priemonė kurti savo gyvenimą. Klausydami jo istorijos išgirsite net kelis skirtingus gyvenimus: samdomo darbuotojo, kūrybiško barmeno, verslininko ir nušvitusio asmens.