Nuo 2009-ųjų buvęs emigrantas Anglijoje G. Lipinskas dar nė metų negyvena ir naują savo verslą kuria gimtojoje Lietuvoje. Akademijoje, šalia Kauno, savo rankomis ir padedamas tėčio per 3 mėnesius suremontavo 140 kvadratinių metrų patalpas. Jis įrengė cechą – mažą daryklą su italų gamintojų įranga, kurioje kol kas nedirba samdomi darbuotojai ir gamina 4 skonių kombučią.

,,Man padeda žmona, mama, šeima“, – sako G. Lipinskas šeimos verslo ir prekių ženklo ,,Kambo Kombucha“ įkūrėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją