Prieš daugiau nei 10 metų šio straipsnio herojė Marta iš Kėdainių persikraustė gyventi į Dzūkiją. Meilės emigrantė – taip save vadina pati pašnekovė. Ir nors gyvenamąją vietą ji pakeitė, savo jau anksčiau pradėtos nagų meistrės veiklos atsisakyti nenorėjo.

Kurį laiką dirbusi namuose ir nagus tvarkiusi tik pažįstamoms moterims, Marta nusprendė – laikas atidaryti savo grožio saloną.

Ir atidarė. O pats verslas, panašu, klostosi daugiau nei gerai – per mėnesį sugeneruojamų pajamų galėtų pavydėti net patys vilniečiai. „Visada norėjau sukurti kažką savo. Tai padaryti gali kiekvienas, svarbiausia bandyti ir nepasiduoti“, – sako M. Bieliauskaitė.

Šiandien Marta į savo saloną naujų klienčių jau nebepriima, o ištikimiausių klienčių rate – ir moterys iš paties Vilniaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją