Dar laidoje jūsų laukia – agurkai su krevetėmis – visiškai vasariškas patiekalas. Lengvas, bet sotus ir labai gardus!

Desertas su varške ir bananais pretenduoja tapti vienu sveikiausių ir maistingiausių. Tokį ragaudami nebijosite kalorijų gausos, o organizmą papildysite itin vertingais vitaminais ir mineralais. Deserto su varške ir bananais pasiūlykite ir vaikams, ir svečiams.

Baltyminis kokteilis labai sveikas ir itin naudingas karštą vasaros dieną, kai nieko nesinori. Tai išties gardus ir maistingas patiekalas. Mėgaukitės baltyminiu kokteiliu vos jį paruošę.

Toks užkandis – juodos duonos su agurkų salotomis – neabejotinai sulauks komplimentų. Lietuviai – keptos duonos mėgėjai, tad šiam užkandžiui tikrai neatsispirs. Juodą duoną su agurkų salotomis patiekite iškart.

Garantuojame, kad tokio šokoladinio deserto su granatų sėklomis tikrai dar nesate ragavę. Saldžiarūgščio skonio skanėstas nustebins savo traškumu. Šokoladinį desertą su granatų sėklomis dėkite į pietų dėžutę, neškite į pikniką ar patiekite ant švenčių stalo.

Kai atsiranda pirmosios voveraitės, vienas geidžiamiausių patiekalų – padažas su voveraitėmis. Virtuvės šefai dalijasi receptu, kaip pasigaminti neabejotinai vieną skaniausių vasaros patiekalų. Padažą su voveraitėmis valgykite, kol šiltas.

Išskirtinei progai gaminkite išskirtinį užkandį – tuno tatakį. Tai tikram pasimėgavimui skirtas patiekalas. Neabejojame, kad japonų virtuvės patiekalas tuno tatakis patiks ir jums.

Sotus ir gaivus yra šis desertas su trešnėmis. O ir atrodo itin patraukliai, kai patiektas atskirose taurėse. Desertą su trešnėmis skanaukite, kai tik jis paruoštas.