Nors šią atlikėją, žino kone kiekvienas lietuvis, „Eurovizijos“ scena jai buvo visiškai nauja patirtis, kurios metu kilo ir nelengvų išbandymų.

„Aš šiaip gyvenime nesu jokiame konkurse dalyvavusi. Čia buvo pirmas toks dalykas. Na, esu ten kažkada Šilutės talentuose ar kažkur, bet, tai – tikriausiai, Lietuvos mastu didžiausias dalykas, susijęs su muzikantais, kuris vyksta“, – pasakojo Beatrich.

Atlikėja neslėpė, jog, dalyvaudama „Eurovizijos“ konkurso atrankose, ji sunkiai tvarkėsi su savo emocijomis. Kaip teigė pati Beatrich, jaudulys ją aplankydavo prieš kone kiekvieną jos karjeros koncertą, tačiau, vos užlipus ant scenos, ją, įprastai, pamažu aplankydavo ramybė. Šis atvejis – kiek kitoks. Koncertas trunka vos 40 minučių ar valandą, tad ir jaudulys išsiblaško greičiau, o „Eurovizija“, anot atlikėjos, į jos gyvenimą atnešė tris sunkias, streso pripildytas savaites.

„Atsimenu patį pirmą filmavimą. Aš atsikėliau ryte, aš guliu lovoje ir drebu visa. Atrodo, net dabar galėčiau apsiverkti. Pirma atranka – atrodo nieko baisaus neturėtų būti, bet man rankos drebėjo, galvojau visa atsijungsiu. Atsikėliau, galvoju: reikia nueiti į dušą. Nueinu į dušą, pasileidžiu vandenį, bet kvailai sugalvojau, kad reikia šiltą vandenį pasileisti, kas privertė mano širdį dar labiau plakti. Aš ten sėdėjau ant žemės kriokdama kokią pusę valandos“, – prisiminimais dalijosi mergina.

Ir nors jaudulys bei stresas valdė Beatrich kūną, mergina neneigia, jog tikėjo, kad ji galėjo laimėti nacionalinę „Eurovizijos“ atranką ir atstovauti Lietuvą. Tiesa, šias viltis ji paleido nacionalinės atrankos finalo rytą.

„Toks buvo jausmas. Aš labai išjaučiu dalykus“, – teigė atlikėja.