Šiauliškiai 7-ąją minutę krito į deficitą – po sumaišties baudos aikštelėje kamuolį į vartus pasiuntė Talino saugas Richie Musaba.

23-iąją minutę „Levadia“ klubo persvarą padvigubino puolėjas Felipe Felicio.

Atsakomoji dvikova – liepos 18 d. 19 val.

Vyriausiasis komandos treneris Mindaugas Čepas ir komandos kapitonas Mantas Kuklys pasidalino mintimis apie pasiruošimą, tikslus ir sirgalių svarbą UEFA Konferencijų lygos atrankoje.

„Esame konkurencinga komanda ir džiugu, kad mes, įdėję labai daug pastangų esame išsikovoję galimybę dalyvauti UEFA Konferencijų lygos atrankoje. Tai ypatinga diena mūsų klubui, organizacijai, miestui ir visiems sirgaliams. Džiaugiamės turėdami galimybę būti čia“, – teigė Mindaugas Čepas.

Komandos kapitonas Mantas Kuklys, kalbėdamas apie artėjančias rungtynes, išreiškė didelį norą ir motyvaciją ginti savo miesto garbę tarptautinėje arenoje: „Jaučiamės puikiai, esame motyvuoti ir labai ilgai to laukėme. Esame pasiruošę bei nusiteikę 110 proc. Mėgausimės kiekviena aikštėje praleista minute.

Kaip komandos kapitonas stengiuosi būti pavyzdžiu tiek aikštėje, tiek ir už jos ribų. Dalinuosi patarimais, bei perteikiu savo patirtį jaunesniems žaidėjams“.