Svečiai prabangiuose laundžuose, kurių netrūks nė viename renginyje, galės siurbčioti šampamą, o štai paprastiems žiūrovams arenose teks tenkintis ribotų vandens ir gaiviųjų gėrimų kiekiu.

VIP svečiams taip pat bus užsakyti staliukai geriausiuose Prancūzijos sostinės restoranuose. Pajutę didesnį jaunosios kartos susidomėjimą kas ketverius metus vykstančia sporto švente, Tarptautinio olimpinio komiteto vadovai pasišovė modernizuoti šiuolaikinio olimpinių gerbėjo patirtį ir pasiūlyti aukščiausios klasės paslaugų.

Šešių nakvynių paketą sudaro apgyvendinimas prabangiame viešbutyje, bilietas į atidarymo ceremoniją, regbio, teniso, rankinio, gimnastikos ir plaukimo varžybas, taip pat ekskursija ir kiti privalumai. Visa tai kainuoja 47 tūkst. 252 dolerius. „On Location“ siūlo ir pradinio lygio paketus, kurių kaina prasideda nuo 91 dolerio. Už tokią sumą galima gauti bilietus į sporto renginius ir nakvynę Paryžiuje.

Nors pigesni pasiūlymai ir sudaro didžiąją dalį pasirinkimų, didžiausias pajamas tikimasi sugeneruoti iš itin turtingų asmenų ir korporatyvinių klientų, kurie galimai išleis iki „kelių šimtų tūkstančių eurų“, sako „On Location“ padalinio Prancūzijoje vadovas Fabrice‘as Favetto-Bon.

2024 metų Paryžiaus vasaros olimpinės žaidynės sulaukia nemažai kritikos kaip renginys, į kurį patekti gali toli gražu ne visi norintys. Esą, organizatoriai pirmiausia pataikauja elito poreikiams. „On Location“ tokius kaltinimus neigia.

Tokios iniciatyvos, kokias siūlo „On Location“ – Tarptautinio olimpinio komiteto olimpinio strateginio veiksmų plano „2020+5“ dalis, juo siekiama sprendimų, kaip supaprastinti procesus ir pritraukti daugiau žiūrovų.