marinavimas

91 straipsnių

Marinatas − konservuojantis tirpalas su acto rūgštimi, prieskoniais ir kitais priedais. Kitaip tariant tai prieskoniais pagardintas mišinys, kuriame prieš kepant mirkoma šviežia mėsa, paukštiena, žuvis ar jūros gėrybės. Pamarinuoti produktai suminkštėja ir įgauna aromato.

Šis agurkų marinavimo būdas jau tapo interneto sensacija – išbandžiusieji kitų receptų ir nebeieško

Ką daryti su peraugusiais agurkais: receptai, kurie išgelbės jūsų derlių

Neįtikėtino pasisekimo sulaukę rauginti agurkai – galima valgyti po valandos, bet skaniausi po 2 dienų

Roma Macijauskaitė

Nedideliam savo verslui vadovaujanti Monika Mingailienė (33 m.) iš Šilalės rajono socialinio tinklo puslapyje „Marinavimas ir konservavimas“ pasidalijo įspūdinga šiemet suruoštų konservų nuotrauka ir įžiebė diskusiją. Vieni komentatoriai žavėjosi šilališkės darbštumu, žiemai suruoštų gėrybių gausa, ...