„Tai pats skaniausias mano grilio patiekalas! Išbandykite – neabejotinai taps ir jūsų vakarėlių hitu šią vasarą“, – tikina Egidija ir ragina nedelsiant išbandyti.

Paprikos
Paprikos

Įdarytos keptos paprikos

Reikės:

5–6 pailgų paprikų

400 g maltos mėsos

4 skiltelių česnako

pundelio krapų

pundelio kalendros

pundelio petražolių

1 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių

1 šaukštelio pipirų

1 šaukštelio druskos

12 juostelių šoninės

2 lakštų lavašo

Gaminimas:

  • Paprikoms įpjauname siaurą juostele išilgai, išvalome sėklytes. Paprikos juosteles smulkiai supjaustome.

  • Žoleles ir česnaką sukapojame, įmaišome į mėsą kartu su smulkinta paprika ir prieskoniais. Kemšam įdarą į paprikas.

Paprikos
  • Apsukame paprikas šonine.

Paprikos
  • Mauname įdarytas paprikas ant iešmų ir apkepame iš abiejų pusių ant žarijų. Paprika vietomis turi pajuoduoti.

  • Iškepusias paprikas apsukame lavašu ir dar paskrudinam iš abiejų pusių.

  • Valgome su jogurto ir česnako padažiuku. Galima įmaišyti riešutų sviesto arba tahini.

    „Be proto skanu! Išsisaugokite šitą receptą – tikrai pravers“, – tikina tinklaraštininkė.

Paprikos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)