„Slyvų pyragai yra vieni mėgstamiausių mūsų namuose, tad rudenėjant orams kepami tikrai dažnai. Turbūt sutiksite su manimi, kad tai tikrai puikus rudeninis desertas, kuriame susitinka saldus ir rūgštus skoniai“, – sako Živilė Stumbrienė.
Apie kiekvieną pyragą tinklaraštininkė turi ką papasakoti.
„Slyvų pyragas su cinamonu yra vienas iš seniausiai mano kepamų pyragų, tad turbūt ir vienas mėgstamiausių mūsų šeimoje. Slyvų pyragas be glitimo yra tas, kuris nustebina svečius, kurie laikosi mitybos apribojimų, nes dažniausiai jie net nesitiki būti pavaišinti desertu pagal jų dietą (o tokių mūsų aplinkoje yra tikrai nemažai). Trupininis – yra vaikų numylėtinis: jei galėtų, valgytų kasdien. Na, o slyvų ir rikotos greituką rekomenduoju visiems, kas tik užsimena, kad nemoka ar nemėgsta kepti pyragų. Jis visada visiems pavyksta“, – rekomenduoja Ž. Stumbrienė.