Jums reikės:
2 kg žalių pomidorų
100 g morkų
100 g svogūnų
100 g acto 9 proc.
100 g cukraus
100 g aliejaus
30 g (šaukštas) druskos
Visas daržoves supjaustykite, pilkite ant jų actą, cukrų, druską, karštą aliejų, išmaišykite ir palikite 6-12 val. Po to pakaitinkite ir sudėkite į įvarius, pakaitintus stiklainius ir užsukite. Puikus garnyras žiemai!
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (17)