Namas yra trijų aukštų, juose įrengta 10 miegamųjų ir devyni vonios kambariai, name įrengtas ir liftas. Namas apsuptas medžių ir žaliųjų plotų.

Nekilnojamojo turto (NT) agentai, parduodantys šį būstą, jį giria ir skelbia, jog tai – puikus pirkinys tiek investuotojams, tiek jaunoms šeimoms.

Tačiau tai, ką potencialūs pirkėjai randa būsto viduje, kelia nerimą. Tiesą sakant, „Reddit“ vartotojai name esančias detales prilygino „siaubo filmo scenografijai“. Vienoje nuotraukoje matomas kambarys, kuriame didelis langas, atrodo, buvo užmūrytas plytomis, o ant sienos nupieštas antkapio stiliaus kryžius.

Ant sienos nupieštas antkapio stiliaus kryžius

„Reddit“ vartotojas @ShouldBeReadingBooks pradėjo diskusiją, pasidalinęs grėsmingu pastebėjimu: „Gerai, graffiti tikrai kelia nerimą.“

@Huditut atsakė: „Pirmose dviejose nuotraukose namas atrodo gražiai, dideli atviri langai ir didelė svetainė. Trečioji nuotrauka... reikalai greitai paaštrėjo“.

@No_Locksmith4492 teigė: „Šis namas – tai siaubo filmo dekoracija“, o @Sweet-Waltz-97 pridūrė: „Šiek tiek nerimą kelia tai, kad langus pakeitė plytos.“

Parduodamas namas Mančesteryje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją