Šios situacijos stebėtojai jautė įtampą - antilopė, rodės, tuoj tuoj pasileis skuosti kiek įkabindama, o ją prisivijęs plėšrūnas šoks ant nugaros ir suleis nagus.
V. Onishchenko
Labai džiaugiuosi, kad sugebėjau pasekti gepardą ir jį nufotografuoti po to, kai jis buvo nuvytas šalin antilopės. Žvėris atrodė nusiminęs, kad teko atsisakyti savo maisto.

Tačiau priešingai nei rodoma per daugelį laukinės gyvūnijos dokumentikos laidų, antilopė gnu pasuko bėgti tiesiai į plėšrūną ir palenkė į jį ragus.

Viską užfiksavęs jaunas laukinės gyvūnijos fotografas Vadimas Onishchenko teigė, jog gepardas buvo priblokštas tokio netikėto apsikeitimo plėšrūno ir aukos vaidmenimis.

„Važiavome į eilinį safarį ir pastebėjome gepardą, kuris ketino susimedžioti antilopę gnu, - pasakoja fotografas. - Tačiau plėšrūnas neparvertė antilopės ant žemės ir trumpam jie sustingo žiūrėdami vienas į kitą. Buvau priblokštas, kad antilopė gali būti tokia agresyvi ir nuvyti gepardą!“.

V. Onishchenko teigia, jog gepardas tikrai nesitikėjo, kad antilopė puls taip nuožmiai: iš medžiotojo jis virto auka.

„Labai džiaugiuosi, kad sugebėjau pasekti gepardą ir jį nufotografuoti po to, kai jis buvo nuvytas šalin antilopės. Žvėris atrodė nusiminęs, kad teko atsisakyti savo maisto“, - kalbėjo laukinės gamtos fotografas.

Jis pridūrė, jog gamta yra nuostabi ir tu niekuomet negali nuspėti, ką tau pavyks pamatyti. Būtent todėl V. Onishchenko tikino taip mėgstantis savo darbą - dėl panašių netikėtų situacijų.