Pirmiausia reikia gauti arbatos grybą

Kombučios gamybai reikalingas arbatos grybas, kuris iš tiesų yra simbiozinė mielių ir acto rūgšties bakterijų kolonija. Gauti jį gali būti ne taip ir paprasta – teks ieškoti žmonių, kurie jau ruošia šį fermentuotą gėrimą ir gali pasidalinti naujai užaugusiu grybo sluoksniu. Jis negali būti sausas, turi plūduriuoti prieš tai pagamintoje kombučioje (kitaip ji vadinama, pradine kombučia), kurią taip pat reikės panaudoti naujo gėrimo gamybai. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)