Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Puikus būdas panaudoti „pabuvusius“ bananus, bet čia labiau tinka vidutinio kietumo. Jei nemėgstate bananų, galite juos pakeisti obuoliais arba kriaušėmis.

Reikės:

200 g miltų,

0,5 šaukštelio kepimo miltelių,

1 šaukštelio cinamono,

300 ml šilto pieno,

3 bananų,

2 šaukštų cukraus,

1 šaukšto cukraus pudros,

aliejaus kepimui.

Gaminimas:

Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų ir cinamoną. Po truputį pilkite pašildytą pieną, išmaišykite, kad gautųsi tiršta tešla. Įpjaustykite bananus. Šaukštu dėkite banano gabalėlį su tešla į įkaitusį aliejų ir kepkite 34 minutes. Gabalėlius dėkite ant servetėlių, kad nuvarvėtų riebalai. Iškepusius bananus pabarstykite cukraus pudra.

Skanaus!