Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!
Puikus būdas panaudoti „pabuvusius“ bananus, bet čia labiau tinka vidutinio kietumo. Jei nemėgstate bananų, galite juos pakeisti obuoliais arba kriaušėmis.
Reikės:
200 g miltų,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelio cinamono,
300 ml šilto pieno,
3 bananų,
2 šaukštų cukraus,
1 šaukšto cukraus pudros,
aliejaus kepimui.
Gaminimas:
Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų ir cinamoną. Po truputį pilkite pašildytą pieną, išmaišykite, kad gautųsi tiršta tešla. Įpjaustykite bananus. Šaukštu dėkite banano gabalėlį su tešla į įkaitusį aliejų ir kepkite 3–4 minutes. Gabalėlius dėkite ant servetėlių, kad nuvarvėtų riebalai. Iškepusius bananus pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus!