REIKĖS:
1,5 kg morkų;
1,5 kg pomidorų;
3 kg agurkų;
1 kg svogūnų;
1,5 kg perlinių kruopų;
5 v. š. druskos;
3 v. š. cukraus;
200 ml aliejaus;
100 ml acto;
kelių lauro lapų;
kelių pipirų.
GAMINIMAS:
Pirmiausia išvirkite perlines kruopas. Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais ir pakepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės. Nulupkite pomidorų odeles, supjaustykite juos kubeliais. Agurkus taip pat supjaustykite kubeliais. Į didelį puodą supilkite likusį aliejų, suberkite visus likusius produktus (tik acto nepilkite), prieskonius ir troškinkite ant nedidelės ugnies maždaug 20 minučių. Supilkite actą, gerai viską išmaišykite, patroškinkite dar minutę ar dvi ir pilkite į iškaitintus stiklainius. Skanaus!
Nuotr. Shuttertock
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (10)