Seksas lovoje patogus, įprastas ir saugus, tačiau greitai pabostantis reikalas. Norinčios atgaivinti seksualinį gyvenimą ir nustebinti partnerį spontaniškumu, būtinai išbandykite seksą už miegamojo ribų. Perkelkite savo intymų gyvenimą į vietas, kurios yra pakankamai privačios, bet kartu ir neįprastos bei teikiančios daugiau jaudulio. Malonumą stiprinantis adrenalino pojūtis garantuotas.

Štai sekso turo gidas:

1. Lėktuvo ar kino teatro tualetas. Su partneriu laukėme kino seanso į erotinį filmą su ženklu „S". Prieš jam prasidedant šiek tiek pasiglėbesčiavome, o tuomet pajutau kaip noriu jo čia ir dabar. Nusitempiau jį į kino teatro tualetą, kuris skirtas motinoms su vaikais. Jis dažniausiai būna tuščias, todėl žinojau, kad privatumas beveik garantuotas. Ekstremalus greitukas buvo tikrai nuostabus. Abu laimingi ir įraudę išsliūkinome į kino filmą, kuriame rodytos sekso scenos neprilygo mūsų šėlionėms.

2. Balkonas. Tai pakankamai vėsi vieta seksui, tačiau jūsų žaidimai gali įveikti bet kokią oro temperatūrą. Ši, beveik vieša, vieta jaudina bet kuriuo paros metu. Net vėlų vakarą, jus gali pamatyti gretimame balkone rūkantis kaimynas ar greta gyvenantieji išgirsti jūsų dejones. O žvaigždėtas dangus nuteikia romantiškai.

3. Biuras. Mano vyro darbo kabinetas yra šalia įstaigos vadovo. Eidama pro jo darbovietę, sumaniau aplankyti vyrą ir išgerti kavos. Pamačiusi jį tokį susitelkusį ir rimtą, panorau jį prablaškyti. Užrakinau kabineto duris, priklaupiau prie jo kėdės ir atsegiau kelnes. Jis buvo apstulbęs! Į mano iniciatyvą buvo atsakyta su kaupu, o už sienos girdimas direktoriaus balsas suteikė tikrai aštrių pojučių.

4. Parduotuvės matavimosi kabina. Kas sakė, kad moteriškas apsipirkinėjimas vyrui turi būti nuobodus? Po ilgo maratono po parduotuves, vyrui slankiojant iš paskos ir patarinėjant, kuri suknelė gražiausia, nustebink jį įsitempdama į kabiną. Šiais laikais kabinose tikrai telpa du žmonės, todėl vietos greitukui tikrai pakanka. Veidrodžiuose matomas aktas ir galimybė būti užkluptiems parduotuvės konsultanto, suteiks malonumo abiems. Nauda dviguba - jis neburbės, jog vėl tenka eiti su tavimi apsipirkinėti, nes žinos kuo tai gali baigtis.

5. Vonios kambarys vakarėlio ar šventės metu. Pašėlusiame vakarėlyje po aistringų šokių, pratęskite linksmybes vonios kambaryje. Paleiskite vandens srovę, kuri užgoš pašalinius garsus ir mėgaukitės jaudinančiu seksu. Akimirkos, kai kiti svečiai beldžia į duris ir ragina išeiti kelia ne tik juoką, bet ir kaitina fantaziją.

6. Automobilyje. Nesiūlau užsiimti oraliniu seksu vairuojant, vardan saugumo, verčiau tai daryti sustojus nuošalesnėje vietoje. Po oralinio sekso veiksmą perkelkite ant galinės sėdynės, kur jam imant viršų, tau tikrai bus patogu kojas įremti į mašinos stogą ir gaudyti didyjį O. Jei pasirinkote tikrai nuošalią vietą, išbandykite ir seksą ant automobilio kapoto.

7. Ant pievelės gamtoje ar paplūdimyje. Išvyka į gamtą ar pajūrį gali tapti išties erotiška ir žaisminga, jei pasirinksi nuošalesnę vietą ir pamažu pradėsi atidenginėti savo kūną. Apnuoginti moteriški apvalumai įkaitins vyro fantaziją ir greičiausiai jis pats imsis iniciatyvos laukiniam seksui.

8. Ant namo stogo. Dauguma daugiaaukščių turi išėjimus ant stogo, kurie būna neužrakinti. Ši vieta labiau tinkama šiltuoju metų laiku, tačiau tikrai verta dėmesio. Norinčios daugiau privatumo rinkitės aukštesnius namus, ant jų galėsite mėgautis ne tik seksu, bet ir žavingu miesto vaizdu.

9. Daugiabučio laiptinė. Šioje vietoje daug žmonių, bet dar daugiau tamsių kampelių, kuriuose gali pasismaginti. Prieš eidami į svečius pas draugus ar artimuosius, galite nuleisti garą jų laiptinėje. Galimybė, kad jus užklups šiūkšles nešantis gyventojas tikrai audrina.

10. Liftas. Šiuolaikiniai liftai, kyla gana greitai, todėl net važiuojant į 10 aukštą vargu ar spėtum pasimylėti. Tačiau paspaudę lifte esantį „STOP" mygtuką, galite spausti „START" mygtuką seksui. Kartą su vyru užstrigome lifte, laukti pagalbos teko beveik 20 minučių, kurios mudviem neprailgo...