Šis desertas pavyks net ir toms, kurios neturi daug laiko sukiotis virtuvėje. Viens, du, trys... ir patiekalas pagamintas.
REIKĖS:
250 g maskarponės sūrio;
200 ml riebios grietinėlės;
500 g braškių;
150 g cukraus;
20 vnt. sausainių damų piršteliai;
GAMINIMAS:
Suplakite maskarponės sūrį ir 100 g cukraus, supilkite plaktą grietinėlę (išplaktą iki standžios masės). Viską labai gerai sumaišykite iki vientisos masės. 200 g braškių susmulkinkite iki skystos masės ir sumaišykite su 50 g cukraus. Į tortams kepti skirtą formą (skaitytoja rašo, kad naudoja stiklinį indą) įdėkite damų pirštelių vieną sluoksnį ir supilkite pusę braškių masės. Ant viršaus paskirstykite pusę maskarponės sūrio masės. Viską analogiškai dar kartą pakartokite. Likusias braškes perpjaukite išilgai ir sudėkite ant deserto paviršiaus. Galite papuošti keliais mėtų lapeliais.