Vyras paaukojo 400 akrų ūkį, vertą 4 mln. dolerių, labdaringai veiklai, kuriai buvo atsidėjusi jo sužadėtinė.

JAV naujienų laida „KARE 11 News" pranešė, kad Curtas Chergosky'is labai stipriai mylėjo Andrea Ruesch, kuri nepailsdama triūsė dėl geresnės nelaimingų vaikų ateities.

Visi nustebo, kai niekada neturėjęs merginos 50 metų fermeris ir Andrea tapo pora. Vėliau niekas nesistebėjo, kai praėjus septyniems mėnesiams po pažinties Curtas pasipiršo mylimai draugei. Atrodo lyg pasaka, tačiau... labai trumpa ir su liūdna pabaiga.

Įvyko tragedija. Likus trims mėnesiams iki vestuvių Andrea prastai pasijuto. Curtas iškvietė greitąją, bet pasiekus ligoninę jo sužadėtinė jau buvo negyva. Medikų verdiktas: kraujo krešulys plaučiuose atėmė jaunai moteriai gyvybę.

Laidotuvės įvyko prieš ketverius metus, per Kalėdas. Curtas metus laiko negalėjo atsitiesti po netekties.

Visgi pavasarį jis apsisprendė, kad gyvenimas tęsiasi, ir panoro savo meilę bei atsidavimą įprasminti kilniaširdišku pasielgiu.

Neturintis kam palikti ūkio Curtas pranešė jį paaukojąs „4-H" labdaros organizacijai, kurios labui daugelį metų darbavosi Andrea. Jis įsteigė ir Andrea vardo koledžo stipendiją, baigusiems „4-H" mokyklą.

Tragedijos nesužlugdytas vyras pacitavo mėgstamus sužadėtinės žodžius: „Jei tai nėra nelegalu ar amoralu, mes padarysime tai dėl vaikų."

Curtas gyvens ūkyje, kol išeis į pensiją, paskui jis perleis savo viso gyvenimo turtą ir išpildys Andrea duotą pažadą. Jis pasakojo: „Aš ją lepinau, ji vis taip sakydavo. Viskas dėl mano mylimosios."

Kartais meilė iš tiesų daro stebuklus. Tiesa?