Be to, yra paprasta taisyklė: jeigu kokiame nors mieste (Vilniuje) yra parduodami keli butai ir namai, brangesni nei už milijoną eurų, spėkit, kiek čia yra laikrodžių po pusę milijono? Nė vieno. Nesvaikit. Laikrodžiai po pusę milijono būna tuose miestuose, kur nėra nė vieno butelio vyno už penkiasdešimt tūkstančių.

O gal čia naujasis lietuvių turtuolis yra tas, kuris laksto prie žemės priplotu itališku automobiliu su vardiniais numeriais P1TONS, L1UC, BEGEM0T5? Čia tik Lietuvoje turtuoliu save laiko tas, kas prodiusuoja be galo reitingines laidas televizijoje, kur į pokalbių laidų filmavimus suveža nabagus plojėjus („publika“), po dešimt eurų už laidą, ir laksto į filmavimus Šeškinėje ar Tarandėje prestižiniu automobiliu, kurio aplinkiniai turi pavydėti. Vizažistės Tarandėje, kurioms moka dvidešimt penkis eurus už pamainą, tikrai laikys tave oligarchu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)