4 porcijos

Produktai:

600 gramų jautienos filė,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
100 gramų žalių salotų,
250 gramų vyšninių pomidorų,
1 agurkas,
stiklinė daigintų žaliųjų lęšių,
sauja žalios kalendros,
duonos prie salotų.

Padažui:

1 aitrioji paprika (smulkiai supjaustyti),
2 kalendros šaknys (susmulkinti),
2 šaukštai ryžių acto,
2 šaukštai žaliosios citrinos sulčių,
1 šaukštelis rudojo cukraus.

Kaip gaminti:

Jautieną ištrinkite druska ir pipirais, iškepkite ant grotelių. Išimkite į lėkštę, po 5 min. supjaustykite gabalėliais.
Komponentus padažui gerai išmaišykite (kol ištirps cukrus).

Sudėkite visus produktus salotoms į dubenį, ant viršaus uždėkite jautienos gabalėlius, apliekite padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją
Rekomenduojame
Pažymėti
Dalintis
Nuomonės