4 porcijos
Produktai:
600 gramų jautienos filė,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
100 gramų žalių salotų,
250 gramų vyšninių pomidorų,
1 agurkas,
stiklinė daigintų žaliųjų lęšių,
sauja žalios kalendros,
duonos prie salotų.
Padažui:
1 aitrioji paprika (smulkiai supjaustyti),
2 kalendros šaknys (susmulkinti),
2 šaukštai ryžių acto,
2 šaukštai žaliosios citrinos sulčių,
1 šaukštelis rudojo cukraus.
Kaip gaminti:
Jautieną ištrinkite druska ir pipirais, iškepkite ant grotelių. Išimkite į lėkštę, po 5 min. supjaustykite gabalėliais.
Komponentus padažui gerai išmaišykite (kol ištirps cukrus).
Sudėkite visus produktus salotoms į dubenį, ant viršaus uždėkite jautienos gabalėlius, apliekite padažu.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją