„Baltc Foods“ šiam troškiniui rekomenduoja jam naudoti avieną.
Jums reikės:
Bulvės, 4 vienetai
Morkos, 2 vienetai
Paprika, 1 vienetas
Paprika, aitrioji, 1 vienetas
Pomidorai, konservuoti, be odelės, 1 stiklinė
Svogūnai, 1 vienetas
Aviena, 1,5 kilogramo
Padažas, „Bonduelle Hungary“, 370 mililitrų
Kaip pasigaminti?
Avienos šonkaulius virti apie 1,5 val. Išimti kaulus, sultinį palikti ir jame išvirti bulves.
Daržoves supjaustyti, įkaitintoje keptuvėje troškinti kol suminkštės. Įdėti rytietiškų prieskonių, druskos pipirų. Supilti skardinę pomidorų savose sultyse ir šiek tiek patroškinti.
Visą tai supilti į sultinį su bulvėmis, dėti apie 300 g vengriško „Bonduelle“ padažo, patroškinti dar 5 minutes.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją